Prodej rodinného domu, Libáň, Jičínská, 170 m2 (ID: 3621836)

Jičínská, Libáň

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Libáni

Informace k domu

RD Libáň, okres Jičín, Královehradecký kraj.

Novostavba na pozemku 830 m2. 4.k.k. užitná plocha k bydlení 130 m2, zpevněné chodníky a parkovací stání na pozemku, zastavěná plocha 112 m2. Zahrada – zeleň 717 m2. Dům je postaven z kvalitních materiálů, na kaskádovitém pozemku situován na jih. Pozemek je oplocený.
Nemovitost je perfektně dispozičně řešená, výhodou je naprosto privátní pozemek, který zajišťuje soukromí a klid svým vlastníkům, umístění parcely je v klidné čtvrti obce, což zajišťuje ničím nerušené bydlení. Do centra obce 5 min pěšky.
Vstup do domu tvoři zádveří, ze zádveří je vstup do haly a do jednotlivých pokojů. Hlavní pokoj se skládá z velké obývací místnosti s kuchyňským koutem, a dále je vstup do 3 samostatných ložnic a hlavní koupelny.
Kuchyňská linka je součástí vybavení při prodeji. Velký a světlý obývací pokoj s francouzskými okny s výhledem do zeleně a vstupem na ( nedokončenou terasou ).
Koupelna je vybavena: sprchovým koutem s menší vanou, dvou-umyvadlem a oknem do vnitrobloku. Dvě samostatné WC s umyvadly. Komora je určená pro pračku a sušičku.
Dům je podsklepený a v suterénu je kancelář, dílna, technické zázemí domu a místnost pro uskladnění zahradní techniky.
Na pozemku se nachází parkovací stání, s pojezdovou bránu. Dále je na pozemku fóliovník a několik udržovaných záhonů se zeleninou.
Technické údaje: Stavba je z Itongu, celá je kvalitně zateplená, rok výstavby 2015, okna plastová ( tří sklo), střecha KM Beta. Topení – radiátory v pokojích, podlahové vytápění vodní v hlavní místnosti, elektrické podlahové topení v koupelně a chodbách. Vlastní kotel na dřevo.
Elektrický kotel. Voda a kanalizace – městská.. dešťová voda svedená do plastové nádoby na zahradní potřebu. Ohřev vody – boiler. Dům má venkovní izolace, zateplení, fasáda, hromosvod. Rozvody pro wifi.
Předpokládáme energetický štítek PENB "B" - mimořádně úsporná stavba.

Občanská vybavenost v obci – Libáň - Ve městě funguje zdravotní středisko a zubní ordinace. Základní škola a Mateřská škola Libáň, pošta, restaurace Radnice, restaurace Na Knížecí, čerpací benzínová stanice, stavebniny, obchody s potravinami, drogerií a textilem, lékárna Melissa, domov pro seniory Samanit a nachází se zde děkanský úřad. Pro sportovní vyžití slouží sokolovna s tenisovými kurty, sportovní areál s fotbalovým hřištěm a víceúčelovým hřištěm s umělou trávou, antukovým hřištěm na volejbal, dále s hřištěm na plážový volejbal a turistickou ubytovnou s celoročním provozem.
Ve městě je několik historických památek. Za nejstarší lze považovat původně raně gotický kostel Nalezení sv. Kříže z druhé poloviny 13. století ve Zlivi.
Město se nachází v turistické oblasti Český ráj, nelze opomenout Hrad a zámek Staré hrady, zámek Dětenice a Loučeň.
Stavbu lze navštívit pouze za přítomnosti kanceláře.
Kupní cenu je možno hradit hypotékou.
Rádi Vám kdykoliv nemovitost ukážeme.

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
8000
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Jičínská, Libáň
ID
LI.
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
829 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AG SOMNIUM, s.r.o.

Na Hanspaulce 806/29, Praha, Dejvice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Renata Ammannová

Renata Ammannová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libáni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu