Prodej bytu 2+1, Vratimov, Na Příčnici, 58 m2

Na Příčnici, Vratimov

2 333 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 118 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, právního servisu a peněžní úschovy)

Prémioví partneři v Vratimově

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme prodej družstevního bytu o velikosti 2+1, s podlahovou plochou 58,24 m2 na ulici Na Příčnici, v městské části Vratimov, v okrese Ostrava-město. Byt je umístěn ve 4NP/4NP panelového domu. Dům je bez výtahu. Byt prošel kompletní rekonstrukcí – nové plovoucí podlahy, dlažba, nové omítky, elektřina, voda, odpady, zděné jádro, vstupní dveře včetně interiérových dveří v dekoru dřeva, železné zárubně, sádrokartonové podhledy a nová kuchyňská linka. Dům je taktéž po celkové revitalizaci – nové plastové okna v barvě bílé, zateplení domu včetně fasády, nová střecha včetně oplechování, nové vchody atd. Parkování je možné u domu, popřípadě všude kolem na přilehlých parkovacích místech. Dostatek parkování, nádherná zeleň a nové dětské hřiště u domu dělá z bytu příjemné místo pro bydlení.
Pojďte společně nahlédnout do bytu: Když vstoupíte do bytu, tak hned na první pohled Vás zaujme chodba laděná do odstínů barev dřeva a bílé. Z chodby vedou dveře do ložnice, obývacího pokoje, kuchyně a zvlášť do koupelny a WC. V chodbě a v kuchyni je dlažba, v pokojích plovoucí podlaha v imitaci dřeva. Vpravo se vchází do prosluněného, prostorného obývací pokoje, v kterém se dají trávit společné chvíle pohody a odpočinku. Kuchyň je zvlášť a je vybavená kuchyňskou linkou v dekoru dřeva včetně pracovní desky a jídelním stolem z masívu s třemi židlemi. Samotná linka je vybavena nerezovým dřezem s pákovou baterií, samostatně stojící elektrickou troubou s plynovým sporákem a digestoří. Vlevo od vstupní dveří je umístěna prostorná ložnice, která nabízí dostatek soukromí. Samostatná koupelna je vybavena rohovým sprchovacím koutem, bílou skříňkou s umývadlem včetně pákové baterie, zrcadlem a místem na pračku s přívodem na pračku. V koupelně jsou obklady v kombinaci s mozaikou v barvách béžové a hnědé. K bytu náleží sklep o rozměru 6 m2.
Náklady na bydlení činí: celkové měsíční platby včetně záloh na služby činí 4.650,-Kč / pro 4 osoby (nájem 2.100,-Kč, teplo 1100,-Kč, teplá voda 750,-Kč, studená voda 600,-Kč a el. společných prostor 100,-Kč) + elektřina cca 800,-Kč + plyn 300,-Kč a internet.
V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. Mateřská škola, základní škola, obchod, lékárna i možnost zajít si do přírody.
Bližší informace Vám rádi sdělíme telefonicky nebo osobně na prohlídce. V rámci naších služeb Vám zdarma zajistíme právní servis včetně úschovy a financování nemovitosti prostřednictvím našeho hypotečního poradce.

Parametry bytu

Cena
2 333 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, právního servisu a peněžní úschovy
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Na Příčnici, Vratimov
ID
13013
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Plocha budovy
210 m2
Podlahová plocha
58 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Adam Kauer

Adam Kauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Vratimově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu