Prodej vily, Hradištko, Kersko, 465 m2 (ID: 3622172)

Kersko, Čelákovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Hradištku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji výjimečný luxusní dům, který se nachází v prestižní lokalitě Kersko, jen 13 km od Čelákovic. Tento jedinečný dům je ideální volbou pro ty, kteří touží po spojení komfortu, elegance a blízkosti přírody, přičemž poskytuje všechny výhody moderního bydlení.

S celkovou obytnou plochou 460 m2 a rozlehlým pozemkem o velikosti 3900 m2, tento dům nabízí dostatek prostoru a soukromí. Dům disponuje pěti prostornými ložnicemi a čtyřmi luxusními koupelnami, což z něj činí ideální prostor pro rodinu nebo hosty.

Interiér domu je navržen s důrazem na detaily a použitím vysoce kvalitních materiálů. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla a nádherné výhledy na okolní přírodu. Obývací pokoj je vybaven krbem, který vytváří útulnou atmosféru, ideální pro večerní posezení s rodinou nebo přáteli.

Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči a obsahuje kuchyňský ostrůvek, který poskytuje dostatek prostoru na přípravu jídel. Vedle kuchyně se nachází jídelní kout s výhledem do zahrady, kde můžete vychutnávat jídlo v příjemném prostředí.

Dům nabízí také mnoho možností k relaxaci a odpočinku. Najdete zde bazén rozlehlé terasy, které poskytují dokonalý způsob, jak si užít chvíle pohody s výhledem do zahrady.

Zahrada je pečlivě udržovaná a může být vybavená automatickým zavlažovacím systémem. Najdete zde také prostor na grilování a dětské hřiště, což ocení zejména rodiny s dětmi. Garáž, včetně přípravy pro nabíjecí stanici Wallbox, poskytuje parkování pro dvě auta a na pozemku jsou k dispozici další parkovací místa.

Bezpečnost je na prvním místě, a proto je dům vybaven moderním alarmovým systémem a bezpečnostními kamerami, které zajišťují klid a bezpečí vaší rodiny.

Tento dům představuje skutečný klenot mezi nemovitostmi a je připraven poskytnout nový domov těm, kteří ocení luxus, kvalitu a blízkost přírody.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit dům vašich snů v Kersku!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kersko, Čelákovice
ID
PH2222
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
465 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3950 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Pavel Hrabal

Pavel Hrabal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Hradištku (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu