Prodej rodinného domu, Neustupov, 266 m2 (ID: 3625798)

Neustupov, okres Benešov

3 990 000 Kč HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Neustupově

Informace k domu

Rodinný patrový dům s dispozicí 2+1 a 3+1, Neustupov, okr. Benešov

Prodej rodinného domu v malebném Neustupově
Objevte kouzlo historie a přírody v srdci okresu Benešov! Tento rodinný dům před rekonstrukcí o dvou podlažích se samostatnými vstupy s dispozicí 2+1 a 3+1, který již více než 240 let píše svůj příběh, čeká právě možná na vás.
Historie a kouzlo domova:
Vstupte do světa, kde se setkáváte s historií. Dům nabízí nejen mnoho současného prostoru, ale i další možnost v podobě rozšíření díky velké půdě o rozloze 104 m². Představte si, jak zde můžete vytvořit další obytné prostory podle svých představ.
Soukromí a klid:
Uzavřený menší dvůr 128 m² s dominantním vzrostlým ořechem je oázou klidu a soukromí. Zde můžete relaxovat a užívat si chvíle pohody s rodinou a přáteli.
Technické vybavení:
ČOV
Obecní voda
Teplá voda bojler
Elektřina – hliník, měď
Ústřední litinové topení s vytápěním na tuhá paliva a elektrokotlem
Plastová okna s trojsklem
Stropy do prvního patra hurdisky, mezi patrem a půdou dřevěné trámové
Výška stropů 2,75 metru
Obvodové kamenné zdivo o tloušťce 80 cm
Střešní krytina 9 let stáří
Parkování vozu v průjezdu do dvora nebo přímo ve dvoře
Garáž
Prostorné bydlení:
Velkorysá plocha obytných prostor přes 206 m² a vedlejších zděných skladových prostor pro dílnu, kotelnu, sklad a zázemí domu více než 60 m² vám poskytují dostatek místa pro pohodlný život i drobné podnikání.
Okolí a dostupnost:
Neustupov je malebný městys s rychlou dostupností Votic a Benešova, kde najdete veškeré služby. Rychlý přístup na dálnici D1 vám usnadní cestování. Kousek od domu se nachází autobusová zastávka, menší vesnický obchůdek s potravinami, obecní úřad, pošta a parčík pro chvíle relaxace. Bazén zde nepotřebujete, 700 m od domu máte Podvršský rybník, který nabízí koupání v čisté vodě.
Využití domu dle územního plánu:
Níže pod galerií foto najdete textaci z regulačního územního plánu. Možností pro využití této nemovitosti je opravdu mnoho, drobná živnost, služby, penzion, stravovací služby, domáci malovýroba a jiné.
Neustupov – kouzlo Podblanického kraje – co se píše na stránkách obce
Neustupov se nachází 7 km od Votic v krásném koutu Podblanického kraje, blízko vrcholu Mezivrata. Leží přesně na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje, ve výšce 555 m n. m. v překrásném údolí obklopeném malebnými lesy, rybníky, poli a vrchy. Je to kouzelné místo, kde se jako by zastavil čas. Tento kout je trochu zapadlý, tichý a s čistým ovzduším, což mu vyneslo přízvisko Česká Sibiř.
Více fotogragií, video, územní plán textace najdete na stránce domu jindrichkuthan. cz/rodinny-dum-neustupov
Více o této rozmanité obci najdete na stránkách Neustupov. cz
Neváhejte a přijďte se podívat na tento jedinečný dům, který vám nabízí nejen pohodlné bydlení, a to i více generační, ale i možnost realizace vašich podnikatelských snů. Kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Neustupov, okres Benešov
ID
897622
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
266 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
264 m2
Plocha nemovitosti
393 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neustupově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu