Prodej rodinného domu, Susak, Chorvatsko, 87 m2

Susak, Chorvatsko

4 746 735 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k domu

Dům - Susak, Mali Lošinj, 87,70m²

Nabízíme Vám na prodej krásný kamenný dům na ostrově Susak, Mali Lošinj.
Nachází se v klidné části ostrova a je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí užít přírodní krásy a autentickou středomořskou atmosféru. Tento krásný kamenný dům, postavený v roce 2015, vyzařuje kouzlo a pohodlí.

V přízemí domu o výměře 36,35m² se nachází prostorná kuchyně s jídelnou a koupelna s toaletou. Strop přízemí zdobí dřevěné trámy, které dodávají prostoru rustikální kouzlo, zatímco obložení dodává teplo a útulnost. Schodiště vedoucí do patra je železobetonové, obložené dřevem a zdobené elegantním kovaným plotem.

První patro domu o výměře 46,35m² se skládá z chodby a dvou samostatných ložnic, každá je určena pro dvě osoby. Stropy v patře mají také odhalené dřevěné trámy, pokryté smrkovými deskami, což dodává autentický vzhled a atmosféru domova.

Exteriér domu zaujme svou kamennou fasádou a kamennými rámy dveří a oken. Okna, okenice a dveře jsou vyrobeny ze sibiřského modřínu, který zajišťuje odolnost a estetický vzhled. Před domem, vedle vchodu, je betonová zděná lavička, ideální pro venkovní relaxaci. Na západní straně domu je malá terasa o velikosti 5m², vyrobená ze železobetonu, ideální pro vychutnání ranní kávy nebo večerního drinku.

Interiér domu kombinuje přírodní kámen, cihly, dřevo a cementové omítky natřené bílou barvou a vytváří tak harmonickou směs tradice a moderního komfortu. Střecha domu je železobetonová, s tepelnou izolací a dvouvrstvou cihlovou krytinou, přičemž vnitřní části jsou pokryty dřevěným obkladem.

Dům je vybaven kvalitními moskytiérami na všech oknech, zajišťujícími pohodlí během letních měsíců. Navíc je kategorizován k pronájmu, což z něj dělá ideální investici pro turistické účely. V katastru nemovitostí je zapsán bez jakýchkoliv břemen, což dále usnadňuje proces nákupu a prodeje.

Vzdálenost k moři: 250m

Představte si, že přijedete do této klidné osady na ostrově Susak, kde vás přivítá autentický kamenný dům obklopený zelení a přírodní krásou. Projdete dveřmi s dřevěným rámem a vstoupíte do prostorné kuchyně a jídelny, která dýchá domáckou atmosférou. Výstup do prvního patra vás zavede po schodišti s kovaným zábradlím do pohodlných ložnic, které nabízejí klidný spánek. Malá terasa poskytuje dokonalé místo k odpočinku na čerstvém vzduchu, zatímco moderní komfort, jako je klimatizace, TV a internet, pobyt ještě zpříjemní.
Tento dům je ideálním místem, kde si můžete vychutnat krásu ostrova Susak.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
4 746 735 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Susak, Chorvatsko
ID
03266
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
87 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu