Prodej ubytování, Seget Vranjica, Chorvatsko, 57 m2

Seget Vranjica, Chorvatsko

4 138 200 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Apartmán v projektu - Seget Vranjica, Seget, 57m²

Nabízíme vám krásné apartmány v novostavbě v Seget Vranjica, které se nacházejí ve vynikající lokalitě s nerušeným výhledem na moře a každodenními západy slunce. Tato nová rezidenční komunita nabízí komfort, kvalitu a životní styl se Středozemním mořem jako pozadím.

Celková čistá výpočtová plocha bytu (S16) je 57,55m², nachází se ve 2. patře. Skládá se ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, dvou ložnic, koupelny a toalety pro hosty. Každý apartmán má prostornou terasu/balkon s nerušeným výhledem na moře - ideální místo k odpočinku.

V ceně bytu je venkovní parkovací stání. Orientace bytu je na jih, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den a mimořádný výhled na záliv a moře.

Byty jsou postaveny na klíč. Použito je kvalitní vybavení a materiály. Byty budou vybaveny vstupními dveřmi s ochranou proti vloupání pro vaši bezpečnost, třívrstvými okny pro úsporu energie a podlahovým vytápěním v koupelnách pro větší komfort.

Apartmány jsou vzdušnou čarou 500 metrů od krásného Jaderského moře.
Dokončení prací je plánováno na červenec 2024, k nastěhování v říjnu 2024.

Seget má dlouhou turistickou tradici a nachází se jen 2 kilometry západně od města Trogir, které je na seznamu UNESCO. Tato oblast nabízí mírné klima, bohatou historii a tradici zemědělství a rybolovu. Riviéra Seget nabízí krásné, čisté písečné pláže, rozmanité možnosti ubytování, sportovní a rekreační zařízení a zajistí vám nezapomenutelnou dovolenou.

Vzdálenost od Splitu je 32 kilometrů, od Trogiru 2 kilometry a od letiště pouhých 6 kilometrů.

Toto je příležitost stát se majitelem bytu v klidném středomořském prostředí s krásným výhledem na moře.

Nenechte si ujít tuto příležitost realizovat své sny o bydlení u pobřeží Jaderského moře.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
4 138 200 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Seget Vranjica, Chorvatsko
ID
03209
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Vybaveno
Ne

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu