Prodej bytu 3+kk, Kopřivnice, Sadová, 54 m2 (ID: 3625990)

Sadová, Kopřivnice, okres Nový Jičín

2 990 000 Kč HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Kopřivnici

Informace k bytu

Byt 3+kk po rekonstrukci v klidné, vyhledávané lokalitě v Kopřivnici

Nabízíme skvělou příležitost krásného bydlení - byt 3+kk po rekonstrukci v příjemné, klidné lokalitě nedaleko centra Kopřivnice, na ulici Sadová. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a nabídne vám útulné, moderní bydlení bez dalších nutných investic. V rámci zdařilé rekonstrukce bylo provedeno - zděné jádro, nová elektroinstalace, rozvody vody, sádrokartonové stropy, omítky. V kuchyni nová kuchyňská linka včetně elektrospotřebičů (indukční deska, trouba, myčka, lednice). V obytných místnostech plovoucí podlaha. V koupelně a WC dlažba. Byt působí velice svěže a moderně s hezkým výhledem do zeleně.

Byt je nyní v družstevním vlastnictví, s možností převodu do osobního vlastnictví, což přináší výhodu z hlediska možnosti financování hypotékou (předhypotečním úvěrem).

Byt se nachází v revitalizovaném domě, obklopen stromy a zelení. Parkoviště přímo před domem. Byt je umístěn ve 3. patře čtyřpodlažního domu bez výtahu. Byt se prodává bez nábytku.

Jedná se o klidnou, vyhledávanou lokalitu v Kopřivnici. V blízkosti veškerá občanská vybavenost - školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení a další služby. Město Kopřivnice je obklopeno přírodou, zároveň je významnou průmyslovou zónou a nabízí tak mnoho pracovních příležitostí. Skvělá dopravní dostupnost do okolních měst – do Frýdku-Místku pouhých 20 minut autem, na letiště Mošnov 15 minut a do Ostravy cca 30 minut.

Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám poskytnu bližší informace nebo si domluvíme prohlídku.

Těším se na viděnou.

Veronika Gault

Parametry bytu

Cena
2 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sadová, Kopřivnice, okres Nový Jičín
ID
55
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
54 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Gault reality - Veronika Gault

Gault reality - Veronika Gault

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu