Prodej rodinného domu, Cholina, 215 m2 (ID: 3625992)

Cholina, okres Olomouc

2 350 000 Kč HYPOTÉKA od 11 199 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Cholině

Informace k domu

Prodej rodinného domu 215 m², pozemek 513 m², Cholina

Hledáte prostorný dům v klidné obci? Možná sníte o tom, že budete chovat drůbež či králíky? Děti to navíc budou mít do školy pěšky minutku, stejně jako vy na nákup či poštu.

Možná tento dům čeká přímo na vás.

Nabízíme k prodeji zděný dům vhodný k rekonstrukci podle vašich představ. Dům má dvě podlaží, ve kterých se nachází 2 bytové jednotky. Každá se samostatným vstupem. Můžete také používat společné schodiště, které spojuje přízemí s patrem. Záleží na vás, jestli dům budete užívat jako celek nebo využijete dvou oddělených bytových jednotek.

V přízemí se nachází bytová jednotka o dispozici 2+1. Vstup je přes prosklenou verandu. Přízemí je již delší dobu neobývané. Rekonstrukce zde bude namístě. Dále se v přízemí nachází garáž, technická místnost, 2 malé sklípky, skladovací prostor a dřevník.

V 1. patře je druhá bytová jednotka, která byla donedávna obývaná. Navíc můžete využít krytou i nekrytou terasu.

V patře je vytápění plynovým kotlem. V obývacím pokoji jsou navíc krbové kamna. Ohřev vody je zajištěn el. bojlerem. Dům je napojen na obecní vodovod a plynovod. Odpady jsou momentálně řešeny septikem, ale vše je již připraveno na napojení na obecní kanalizaci.

Dům je řadový, avšak koncový, takže sousedy máte pouze z jedné strany. Zahrádka s hospodářským zázemím a garáží je 10 m vedle domu. Můžete ji využít k chovu zvířat, k zahradničení či prostě k relaxaci.

Velkou výhodou domu je klidná lokalita, okrajová část obce. Díky blízkosti mateřské i základní školy nebudete nuceni děti nikde vozit. Pěšky jim to do školy zabere jednu minutku. Stejně tak i pro vás – zajít nakoupit, na poštu nebo na autobus bude záležitost jedné minuty. Toto člověk opravdu ocení.

Obec Cholina se nachází 7 km od Litovle a 21 km od Olomouce. V obci je autobusové i vlakové spojení. Jedná se o poklidnou obec obklopenou nádhernou přírodou.

Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám poskytnu bližší informace nebo si domluvíme prohlídku.

Těším se na viděnou.

Veronika Gault

Parametry domu

Cena
2 350 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Cholina, okres Olomouc
ID
57
Plocha užitná
215 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
513 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Gault reality - Veronika Gault

Gault reality - Veronika Gault

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cholině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu