Prodej domu, Finestrat, Alicante, Španělsko, 582 m2

Finestrat, Alicante, Španělsko

60 686 500 Kč

(včetně provize RK)

Prémioví partneři

Informace k domu

Luxusní velkorysá rezidence - 615 m² Siera Cortina s výhledem na moře v atraktivní části Benidormu

K prodeji nabízím velkorysou, rezidenční vilu pro náročné klienty s nádherným výhledem na moře, nacházející se v exkluzivní zóně Sierra Cortina, ve městě Finestrat u Benidormu.
Celková plocha vily je 615 m², užitná plocha je 582 m² a zahrnuje 5 ložnic a 6 koupelen.
Hlavní obytná zóna se nachází v patře vily. Kterou tvoří kuchyně, technická místnost a koupelna. Mezi nejhezčí část nemovitosti patří velký obývací pokoj s jídelnou a vstupem na terasu s panoramatickými okny tvořící dokonalou integraci s vnějším prostředím.
Na terase se nachází venkovní kuchyně s barem, gril a nádherný bazén ve stylu nekonečna, který vám umožní relaxovat a užívat si pohledy na neopakovatelnou krajinu, moře a město Benidorm.
V patře jsou 3 ložnice s vestavěnými skříněmi na míru, každá s vlastní koupelnou a vstupem na terasu s nádherným výhledem na moře a město.
Vila má také přízemí, které lze využít jako apartmán pro hosty obsahující 2 ložnice, každá s vlastní koupelnou, prádelna, dále velká místnost, kterou lze zařídit jako posilovnu, relaxační místnost, lázně, hernu, kino a mnoho dalšího. Toto patro má také terasu s nádherným výhledem na moře.
Na střeše vily najdeme krásnou terasu - solária 160 m² s možností vstupu do nádherné vířivky, relaxační zónou a místem pro využití volných chvil.
Ze dvorku, kde se nachází garáž pro parkování až 4 aut vstoupíme přímo do vstupní části vily. Pro maximální pohodlí jsou všechna patra propojena výtahem a venkovními schody. Jedná se o exkluzivní vilu svým výhledem, polohou, jihovýchodní orientací, velmi kvalitní konstrukcí, vybavené designovým nábytkem v kuchyni a koupelně, elektrospotiebiči a LED venkovním osvětlením.
Samotná poloha vily z ní děla skvělou volbu pro rodiny s dětmi , které zvažují změnu bydliště , jelikož v blízkosti se náchází Elian's British School La Nucia vzdálená pouhých 10 minut jízdy a 2 km odtud je velké nákupní centrum La Marina s mnoha obchody pro všechny nákupní možnosti. K nádherné pláži Poniente od urbanizace jsou to necelé 4 km.
Benidorm, kde tato vila stojí, patří mezi jedno z nejrychleji rostoucích a nejatraktivnějších investičních destinací ve Španělsku. Toto město je známe jako turistické centrum Costa Blanci a každý rok přiláká miliony návštěvníků. Benidorm je domovem mnoha zábavních parků, vzdělávacích institucí a moderních nemocnic. Pobřeží Benidormu nabízí nespočet nádherných pláží, dlouhé mnoho kilometrů a dobrou sportovní
infrastrukturu.
Cena nemovitosti 2.450.000€
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat telefonicky, nebo více info na mém webu www.nakupnemovitostispanelsko.cz

Parametry domu

Cena
60 686 500 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Finestrat, Alicante, Španělsko
ID
Španělsko 004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
582 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
615 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lenka Englmanová

Lenka Englmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu