Prodej rodinného domu, Jemnice, Na Podolí, 93 m2

Na Podolí, Jemnice

1 610 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 673 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Jemnici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1, nacházející se na ulici Na Podolí v malebném městě Jemnice. Tento dům o celkové rozloze 410 m2 je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s možností vlastních úprav.

Nemovitost je napojena na veřejný vodovod, kanalizaci, plynofikaci a elektřinu, která je provedena v mědi. Zdroj teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Vytápění je řešeno krbovými kamny na tuhá paliva a plynovým kotlem, který je připraven na rozvod do radiátorů. V roce 2016 byly provedeny rekonstrukce podlah, stropů a zdí, včetně sanačních omítek a zateplení podlah i stropu.

Interiér nabízí prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyni, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, technickou místnost a předsíň. Dům nebyl poslední dva roky obýván, což se na něm částečně projevuje, avšak nabízí skvělou příležitost pro nové majitele, kteří si jej mohou přizpůsobit dle svých představ.

Exteriér zahrnuje možnost parkování v průjezdu, který umožňuje přístup autem až na zahradu. Zahrada je v původním stavu, což nabízí jedinečnou možnost si ji vybudovat dle vlastních představ a potřeb.

Jemnice je malebné město s bohatou historií a krásnou přírodou. Nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení. Město je známé svými kulturními akcemi a přátelskou atmosférou, což z něj činí ideální místo pro rodinný život. Jemnice je také skvělým výchozím bodem pro výlety do okolní přírody a historických památek.

Tento dům nabízí kompletní napojení na inženýrské sítě, což zahrnuje vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. Je připraven k rekonstrukci dle vašich představ, což vám umožní vytvořit si domov přesně podle vašich přání. Klidná lokalita je ideální pro rodinný život s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Prostorná zahrada nabízí možnost vytvořit si vlastní oázu klidu a relaxace.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento dům, který může být vaším novým domovem. Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Parametry domu

Cena
1 610 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Na Podolí, Jemnice
ID
00176
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
93 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
410 m2
Plocha zahrady
204 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Tomáš Svačina

Tomáš Svačina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jemnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu