Prodej bytu 4+kk, Bučovice, Sokolovská, 113 m2

Sokolovská, Bučovice

Prémioví partneři v Bučovicích

Informace k bytu

Prodej bytu 4+kk, 113m², Bučovice (nedaleko Brna)

K prodeji nabízíme prostorný byt 4+kk v osobním vlastnictví v klidné části města Bučovice, v ulici Sokolovská (30km od Brna). Byt s celkovou užitnou plochou 113,40 m² je umístěn ve zvýšeném přízemí staršího cihlového domu se čtyřmi bytovými jednotkami ve dvou nadzemních podlažích. Tento dům společně s dalším podobným domem se nachází v rozlehlé oplocené zahradě, kde kromě místa k odpočinku najdete také zahrádky a garáže, příp. další místa k parkování.

Byt se skládá z velkých obytných místností (obývací pokoj, ložnice, velká obývací kuchyň), pokoje, koupelny, chodby, komory a samostatného WC. K bytu náleží lodžie přístupná z chodby, prostorná půda a velký sklep umístěný přímo pod bytem. Půdorys bytu – viz fotogalerie. Byt má plastová okna se žaluziemi, vytápění elektrickým kotlem a prodává se částečně zařízený, resp. po dohodě s kupujícím.

Město Bučovice nabízí veškerou občanskou vybavenost, najdete zde jak skvělé možnosti pro nakupování, vzdělání (MŠ, dvě ZŠ, gymnázium, obchodní akademie, ZUŠ), tak také pro sport (plavecký bazén, sportovní areál s letním koupalištěm), turistiku i odpočinek (rozsáhlý městský lesopark). Výborná dopravní dostupnost – město Brno je k dosažení automobilem do 30min, lze využít rovněž železniční spojení.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sokolovská, Bučovice
ID
DE-100124
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
113 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

DOMUS EVENTIS project Two s.r.o.

DOMUS EVENTIS project Two s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Bučovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu