Prodej chaty, Zdíkov, 40 m2

Zdíkov

1 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 293 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Zdíkově

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost v podobě prodeje krásné zahrady s 2 chatkami a zahradním domkem s dílnou a udírnou ve Zdíkově. Nechybí zde ani zapuštěný bazén a skleník. Celková plocha pozemku činí 673 m2, což umožňuje dostatek prostoru pro relaxaci i pěstování plodin ve vaší vlastní zahradě. Obě chatky mají přístup k pitné vodě z hluboké vrtané studny, což zajišťuje dostatek vody i pro napuštění bazénu nebo zalévání zahrady. Ideální podmínky pro relaxaci vícegenerační rodiny, či party přátel.
Svažitá zahrada je pečlivě udržovaná, rozdělená pomocí terasovitých ploch a vegetace na různá zákoutí jak pro odpočinek, tak pro okrasné i užitkové rostliny. Navíc poskytuje nádherný výhled do krajiny. Díky obecní vodě a kanalizaci přivedené na pozemek máte možnost přístavby a úpravy chaty pro pohodlné celoroční užívání.
Horní chata se skládá ze dvou menších ložnic a uzavřené verandy s kuchyňskou linkou včetně lednice, MVT, televize a jídelního koutu s pohovkou, kde se pohodlně nají celá rodina. Ohřev vody zajišťuje průtokový ohřívač. Samostatné WC s umyvadlem je přístupné z ložnice i ze zahrady a je napojeno na obecní kanalizaci. U WC je menší skládek.
Spodní chata je novější a disponuje ložnicí s manželským lůžkem a zastřešenou terasou s kuchyňským koutkem včetně jídelní sestavy. Je zde pevné spaní pro 2 osoby a samostatné WC s umyvadlem. Voda i elektřina je do chatky zavedena a i zde je lednice. Odpad je sveden do jímky.
Pro domácí kutily je postaven zahradní domek s dílnou, skladem nářadí a udírnou.
Přístup na pozemek je z obou stran, včetně vjezdů a možnosti parkovat na zahradě.
V obci Zdíkov je pošta, knihovna, lékař, dva obchody a dvě hospůdky. Bohaté kulturní vyžití -různé koncerty, Středověké slavnosti, pouť. Další občanská vybavenost je v 6 km vzdáleném Vimperku.
V blízkosti atraktivní výletní části Šumavy - Zadov, Javorník, Nové Hutě, Horská Kvilda, kde je veškeré zázemí jak pro letní, tak zimní sporty, ale zejména krásná příroda.
Nechte se okouzlit nádhernou atmosférou této nemovitosti a začněte si užívat klidného života v přírodě.

Parametry domu

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Zdíkov
ID
N07399-1
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
673 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Hana Nývltová

Hana Nývltová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Zdíkově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu