Prodej činžovního domu, Rousínov - Rousínovec, Kalouskova, 292 m2

Kalouskova, Rousínovec

14 600 000 Kč HYPOTÉKA od 69 579 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Rousínově

Informace k nemovitosti

Bytový dům Rousínov

Nabízíme k prodeji bytový dům řadový vnitřní, zděný, částečně podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou. V bytovém domě se nachází pět bytových jednotek, každá BJ je přístupna ze společných prostor v domě. V 1.podzemním podlaží se nachází sklepní prostory - 26m². V 1.nadzemním podlaží se nachází dvě BJ - č.1 (dispozice 2+1,59,9m²) a č.2 (dispozice 2+1, 62,3m²). Ve 2.nadzemním podlaží se nachází tři BJ - č.3 (1+1, 34,8m²), č.4 (2+1, 64,6m²) a č.5 (2+1, 54,2m²). V podkroví se nachází půdní prostory (140m²), které je možné využít pro další rozšíření obytných prostor. Každá bytová jednotka má samostatný kotel a samostatný vstup. V přízemí domu se nachází průjezd, kterým je možné projet osobním automobilem do dvorní části za domem. Ve dvorní části se nachází vedlejší stavba hospodářského objektu a studna (zdroj vody pouze pro zálivku). Na pozemku za domem je možné vybudovat vyhrazené parkování, případně garáže.

Celková užitná plocha bytových jednotek je 292,2m². Celková výměra pozemku je 956m². Zahrada za domem je upravená a udržovaná.

Dům je kompletně napojen na veřejné sítě - vodovod, splašková kanalizace, plyn, elektro. Dům je možné provozovat s menší údržbou nebo provést celkovou rekonstrukci případně vestavbu do podkroví. Bytové jednotky jsou převážně rekonstruované v nedávné době a jsou v udržovaném stavu. V celém domě jsou nová plastová okna, do ulice nová dubová vjezdová vrata a vstupní dveře. Jedná se o zajímavou investiční příležitost, s významným potenciálem do budoucna. V místě je vynikající dopravní dostupnost – sjezd z dálnice D1 ve vzdálenosti 2minuty jízdy – a velmi dobrá občanská vybavenost – městský úřad, mateřská škola, základní škola 1. a 2.stupeň, pošta, dva bankomaty, městská policie, množství sportovních zařízení, hustá obchodní síť, v blízkosti Drahanská vrchovina s množstvím cyklostezek, zámek Slavkov u Brna. Osobní prohlídka je po předchozí domluvě možná.

Parametry nemovitosti

Cena
14 600 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kalouskova, Rousínovec
ID
01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
292 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
251 m2
Plocha nemovitosti
956 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Pospíšil & Švejnoha spol.s r.o.

Pospíšil & Švejnoha spol.s r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Rousínově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu