Prodej rodinného domu, Stochov, 110 m2

Stochov

7 990 000 Kč HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Stochově

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 110m², Stochov

Nabízíme k prodeji poslední polovinu dvojdomu 4+kk o výměře užitné plochy 110 m² na pozemku o výměře 370m² s terasou a dvěma parkovacími místy. Jedná se o výstavbu celkem 3 dvojdomů, která bude kompletně dokončena a zkolaudována k předání v říjnu 2024. Nepodsklepený rodinný dům má dvě nadzemní podlaží a nachází se na okraji obce Čelechovice. Stavba je provedena pečlivě s důrazem na kvalitu práce a výběru materiálů. V ceně domu je zahrnuto vybavení koupelen, zámková dlažba na terasu, parkovací stání a chodník. V ceně není zahrnuta kuchyňská linka, podlahová krytina, vnitřní dveře a obložky.
Dispoziční řešení: v přízemí je vstup, chodba, šatna, koupelna s WC, technická místnost, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem a vstup na venkovní terasu. V 2. NP se nachází chodba, dva pokoje, ložnice, koupelna s WC a šatna.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo, v přízemí i v podkroví je podlahové vytápění. Plastová okna s izolačním trojsklem, bezpečnostní vchodové dveře.
Poloha domů poskytuje dostatečné soukromí a klid k příjemnému bydlení. V této části obce je základní občanská vybavenost, velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy (20min autem, nájezd na D6 4km). Do kompletního servisu při koupi nemovitosti je zahrnuto výhodné financování. Další podrobnější informace s nahlédnutím do dokumentace při osobní schůzce.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Stochov
ID
0279
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
80 m2
Plocha nemovitosti
370 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Zbyněk Neliba

Zbyněk Neliba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stochově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu