Prodej restaurace, Stará Huť, Dělnická, 300 m2

Dělnická, Stará Huť

10 500 000 Kč HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Staré Huti

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k nemovitosti

Prodej zavedené restaurace ve Staré Huti, 300m², zahrada 450m²

Nabízíme zprostředkování prodeje zavedené, kompletně vybavené restaurace v centru obce Stará Huť. Jedná se o přízemní dům s velkou půdou vhodnou k vestavbě bytů na vlastní bydlení, či na pronájem. Možno vestavět až 7 bytů 1kk. Dům stojí na pozemku 776m² z čehož je 450m² krásná zahrada.



Restaurace, která je zařízena v mexickém stylu a je v širokém okolí vyhlášena výbornou kuchyní, se prodává plně zařízená s vybavenou funkční kuchyní. Uvnitř je 55 míst a na zahradě 60 míst. Kromě venkovního sezení, je na zahradě příjemný přístřešek a dále dětský koutek s pískovištěm a trampolínou. Vytápění : ústřední topení (plynový kotel, radiátory). Jako alternativu, je možné využít litinová kamna v restauraci.



Restaurace se nachází v malebném prostředí, v centru obce, na návsi u kapličky, nedaleko rybníka Strž. Dle územního plánu lze restauraci předělat na malé ubytovací zařízení do 20 lůžek, na bydlení, školské, či kulturní zařízení, zdravotnické či sociální zařízení, nebo obchodní zařízení a služby do 100m² podlažní plochy.

Těším se na Vás na prohlídce této restaurace ve Staré Huti.

Parametry nemovitosti

Cena
10 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Dělnická, Stará Huť
ID
20246
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
776 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 329 lidí

Prodejce

Zdeňka Chloubová

Zdeňka Chloubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Staré Huti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu