Prodej chaty, Bernartice, 261 m2 (ID: 3628360)

Bernartice, okres Trutnov

3 990 000 Kč HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Bernarticích

Informace k domu

Chata 261m² na kouzelném místě s pozemkem 2018 m² v obci Bernartice u Trutnova

Budete zde bydlet a po dokončení rekonstrukce se chata stane vaším sídlem? Chatou na víkendy? Plánujete zde podnikat? Nebo snad rozdělit pozemek a zbytek prodat? Přidat další stavbu? Vytvořit zde svůj ranč s výběhem pro koně? Nebo vybudovat ubytovací zařízení, chatu pro 16–18 lidí? Možnosti využití jsou široké. Ať je váš zájem jakýkoliv, vítejte u inzerátu na rodinný dům, který vás uchvátí především svým charakterem, umístěním a schopností splnit jakékoliv přání. Krásné místo, podmanivý výhled, všudypřítomný klid a k tomu 2018 m² pozemku. Dobrá zpráva, pozemek je veden v územním plánu jako Smíšené obytné/Rekreační.

Na Nemovitost doporučujeme využít dotaci "Oprav dům po babičce" kterou vám rád pomohu celou vyřídit a se svým projektantem a jeho týmem vám ji vyřídíme. Jedná se až o 1 000 000 Kč.

Rekonstrukce byla rozpracována a zbytek si dotvoříte, jako nový majitel podle svých představ. Současný pan majitel proinvestoval peníze do nemovitosti aby měla novou střechu, nová okna a další. Pro váš lepší přehled se podíváme na seznam technických věcí a započaté rekonstrukce

- Podlahová plocha 261m²
- Pozemek 2018 m²
- Zděná stavba
- Nově udělaná střecha + žlaby okapů
- Nová okna s trojitými skly
- Nové vstupní dveře
- Stavba podřezána
- Elektřina je nová a je připravena „roztahaná“ - celé horní patro. Dole částečně.
- Rozvody vody částečně připraveny
- Jímka je koupena a připravena k instalaci ( Kanalizace zde neni)
- Napojeno na místní vodovod
- Rozpracovaná rekonstrukce
- Odvedeno spoustu bouracích prací

Výhodou je, že k nemovitosti pan majitel přenechá i materiál, který nakoupil na rekonstrukci. Jedná se o radiátory, sadrokartonové desky na pokračování rekonstrukce, izolační pěnu, trubky na odpady, kabely a elektromateriál, konstrukce geberity - jsou usazeny. Všechny dveře do interiéru, Dvojumyvadlo, Krbová vložka oboustranná - může zůstat, pokud budete chtít a využijete.

Pro koho je tato nemovitost?

Především pro toho, komu se bude líbit a uvidí v místě potenciál. Když jsem nemovitost do nabídky dával, tak mě hlavou procházely různé myšlenky. Penzionek, malý ranč s výběhem pro koně, nebo zkrátka královské rodinné bydlení takhle v horách. Rekreace. Ale to jsou jen mé myšlenky směrem k vám - hlavní bude ale váš příběh a váš plán.

Jak je to s okolím a klidem?

Klid, příroda, potok, hory, to vše tu najdete. Měl jsem tu možnost tu strávit pár dnů abych se s místem více seznámil a nemluvil jen naučené fráze. Dům poskytuje opravdu klid a krásné výhledy. Vraní hory poskytují krásné výhledy a možnost turistiky a výletů. Dům stojí sám a sousedů je tu málo. Polsko je pár minut cesty. Z fotek doufám uvidíte vše v kompletním obrázku, ale nejvíce řekne osobní návštěva a prohlídka.

Budu se na vás těšit na prohlídce!

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Bernartice, okres Trutnov
ID
002
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
261 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2018 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Oleh Telička

Oleh Telička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bernarticích (okr. Trutnov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu