Prodej výrobních prostor, Chrastava, 2300 m2 (ID: 3628822)

Chrastava, okres Liberec

13 900 000 Kč HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc

(po slevě, k jednání)

Prémioví partneři v Chrastavě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Výrobní areál s administrativní budovou

Nabízíme Vám k prodeji zajímavý provozní areál s administrativní budovou vhodný k Vašemu podnikání. Nemovitosti jsou situovány v průmyslové zóně Chrastava. Areál má výbornou dostupnost krajského města pro rychlostní komunikaci R10. Přístup z veřejné komunikace zajišťuje spoluvlastnictví na vnitroareálových komunikacích.
Výrobní prostory jsou tvořeny několika funkčně propojenými halami s dostatečnou světlu výškou. V části je provedena menší kancelářská a sociální vestavba, část byla využívána jako lakovna. Provozní část vyniká velkým vnitřním prostorem a volnou dispozicí. Celková plocha výroby/skladování je cca 1.500m². Na haly navazují dvě garáže a další skladové prostory. Z hal je přístup na větší zpevněnou manipulační plochu - rozšíření výrobních prostorů či uzavřené místo pro parkování vozidel.
Administrativní budova je dvoupodlažní. V 1.NP je veškeré zázemí pro zaměstnance, dvě dílny (130m²) a volné prostory pro variabilní využití. Celková podlahová plocha podlaží je 350m². Ve 2.NP jsou kanceláře, sociální zařízení a další t.č. nevyužívané prostory. Stropy objektu jsou betonové, tj. výborná únosnost konstrukce pro variabilní využití.
Využití areál je v souladu s územním plánem. Celková plocha pozemků je 4.825m², plus další pozemky jsou ve spoluvlastnictví.
Zájemcům poskytne veškeré informace a zajistíme prohlídku nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
13 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
po slevě, k jednání
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Chrastava, okres Liberec
ID
RK011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2300 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
2212 m2
Plocha nemovitosti
4825 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

2P complet s.r.o.

Dolení Paseky 74, Světlá pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

2P complet s.r.o.

2P complet s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Chrastavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu