Prodej rodinného domu, Ryžoviště, Karla Havlíčka Borovského, 96 m2 (ID: 3629366)

Karla Havlíčka Borovského, Ryžoviště, okres Bruntál

Prémioví partneři v Ryžovišti

Informace k domu

Dům se stodolou v obci Rýžoviště

Ve výhradním zastoupení nabízíme dům se stodolou v malebné obci Ryžoviště na Bruntálsku. Stavba domu z konce roku 1945 ležící na pozemku s rozlohou 861 m² se zastavěnou plochu 134 m². K domu náleží garáž o velikosti 20 m² a stodola 60 m².

Tento dům splňuje možnost získání dotace z programu "Oprav dům po babičce". Tato jedinečná příležitost umožňuje získat až 50 % vynaložených nákladů do výše 1 000 000 Kč na určité opravy a modernizace domu, prostředky z dotace lze čerpat již před rekonstrukcí.
Dotace se vztahuje například na:

Zateplení obvodových a vnitřních konstrukcí
Výměnu zdrojů tepla a přípravu teplé vody
Instalaci fotovoltaických systémů
Opatření na snížení dopadů změny klimatu, jako jsou zelené střechy či hospodaření s dešťovou vodou

Navíc lze získat různé bonusy, které dále zvyšují celkovou podporu. Tento dům představuje ideální příležitost pro investici do nemovitosti s výraznou finanční úsporou na rekonstrukci.

V rámci prodeje Vás spojíme s energetickým specialistou, který Vám pomůže dotaci vyřídit.

Dům je napojený na elektřinu a připravena je také přípojka na vodu. Obecní kanalizace bude hotová v roce 2025, případně je možné kanalizaci řešit čističkou odpadních vod, na kterou obec přispívá 40 000 Kč.
Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení či rekreaci v nádherném prostředí Jeseníků. Nachází se na konci ulice, což zajišťuje maximální soukromí a klid. Vedle domu protéká malý potok, který spolu s okolní přírodou a vzrostlými stromy vytváří idylické prostředí pro váš nový domov.
Dům je určen ke kompletní rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si ho přesně podle vašich představ a potřeb. Tato flexibilita je ideální pro ty, kteří si přejí vytvořit si vlastní útulný domov v souladu s okolní přírodou.
Obec Ryžoviště nabízí svým obyvatelům bohaté možnosti pro turistiku, cykloturistiku a lyžování díky své poloze v Jeseníkách. Zároveň disponuje veškerou občanskou vybaveností v podobě obchodů, restaurací, školek a škol, což zajišťuje pohodlný každodenní život. Přátelská komunita a aktivní občanský život jsou dalšími pozitivy, které mohou přitahovat rodiny s dětmi i jednotlivce hledající komunitní atmosféru.
Díky dobré dostupnosti do okolních větších měst, jako jsou Bruntál a Jeseník, je snadný přístup k dalším službám a možnostem, čímž se Ryžoviště stává atraktivním místem k bydlení pro lidi, kteří ocení kombinaci klidného venkovského života a moderních životních standardů.

Pro více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
1 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Karla Havlíčka Borovského, Ryžoviště, okres Bruntál
ID
323-NP00070
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
96 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
156 m2
Plocha nemovitosti
861 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Life

Nám. 30. června 626, Milovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Lukáš Kulík

Lukáš Kulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ryžovišti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu