Prodej rodinného domu, Okoř, 1850 m2

Okoř

29 000 000 Kč HYPOTÉKA od 138 205 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Okoři

Informace k domu

Prodej mlýnu 1850 m² s pozemky 7301 m², Okoř, okres Praha západ

Historický mlýn na prodej v malebné Okoři - Vaše příležitost k investici nebo bydlení.

Hledáte jedinečné místo k bydlení nebo podnikání? Máme pro vás skvělou nabídku. Tento historický mlýn, vybudovaný v roce 1514, je nyní k prodeji a nabízí nespočet možností využití. Představte si život nebo podnikání na tomto nádherném místě, kde se historie setkává s moderním komfortem.

Charakteristika nemovitosti:

Typ nemovitosti: Historický mlýn

Rok výstavby: 1514
Celková užitná plocha: 1850 m²
Počet budov: 4
Pozemek: 435 m²
Další pozemky: 7301 m²


Hlavní budova:

Obytná plocha: 1100 m²
Počet podlaží: 3
Výtah: Ano
Terasy: 250 m²


Využití nemovitosti:
Mlýn je ideální pro různé typy využití. Můžete jej proměnit v luxusní rezidenční bydlení, apartmánový dům nebo domov pro seniory. Pro náročné investory máme již zpracovanou studii na přestavbu mlýna na hotel s kapacitou 120 lůžek.

Lokalita:
Okoř a její okolí jsou známé svou krásnou přírodou, turistickými trasami a cyklostezkami. Navíc se zde nacházejí tři linky MHD, což zajišťuje pohodlné spojení s centrem Prahy, které je vzdáleno pouhých 30 minut jízdy autem. Od dálnice D7 je mlýn vzdálen jen 4 km a letiště Václava Havla je dosažitelné za pouhých 15 minut jízdy.

Vedle mlýna se nachází Zákolanský rybník, který je v současné době revitalizován. Kolem mlýna protéká Zákolanský potok, který v minulosti i roztáčel mlýnské kolo, které se bohužel do dnešních dob nezachovalo.

Mlýn je připojen ke všem inženýrským sítím.

Cena: 29 900 000 Kč

Tato nemovitost je dokonalou příležitostí pro ty, kteří hledají unikátní prostor s bohatou historií a širokými možnostmi využití. Nezmeškejte šanci vlastnit kousek historie a přetvořit jej podle svých představ.

Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Těšíme se na vás.

Parametry domu

Cena
29 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Okoř
ID
0073
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1850 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
1850 m2
Plocha nemovitosti
7736 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Okoři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu