Prodej rodinného domu, Břežany II, 307 m2 (ID: 3629516)

Břežany II, okres Kolín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena na vyžádání)

Prémioví partneři v Břežanech II

Informace k domu

Luxusní dům 307 m² na velkém pozemku 2.418 m², Břežany II

Vítejte v domově, který splní všechny Vaše představy o pohodlném bydlení. Tento jedinečný rodinný dům, postavený na opravdu velkém pozemku, je doslova sen každé rodiny. Pozemek s celkovou výměrou 2.418 m² je nádherně upravený a nabízí spoustu prostoru pro relaxaci i pro zábavu. Dostatečné soukromí zajišťuje nejen samotná velikost pozemku, ale také vlastní příjezdová cesta o výměře 375 m².
Celková užitná plocha nemovitosti je úctyhodných 307 m², takže nedostatkem prostoru tu určitě trpět nebudete. Jen obývací pokoj s kuchyní a jídelnou má přes 70 m². Na obývací pokoj plynule navazuje velká terasa 24 m² a před ní se nachází bazén o rozměrech 4x8 m, který je vyhřívaný vlastním tepelným čerpadlem. Vedle bazénu je také sauna a hlavně nádherná venkovní letní kuchyně, která má dokonce pec na pizzu, takže letní grilování s rodinou a přáteli tu dostane úplně nový rozměr.
Dům má celkem 4 ložnice a tři koupelny a majitelé domu aktuálně využívají jednu z ložnic jako prádelnu. Na prostornou garáž navazuje dílna, kterou lze v případě potřeby jednoduše předělat na pracovnu nebo další ložnici.
Vytápění domu zajišťuje další tepelné čerpadlo a na střeše jsou instalovány fotovoltaické panely, přičemž vyrobená elektřina je ukládána do baterií.
Nemovitost je napojená na obecní vodovod a kanalizaci a má také vlastní studnu, která je využívána na zalévání zahrady pomocí automatického zavlažovacího systému.
Tento dům prostě opravdu stojí za to, takže pokud hledáte komfortní a zároveň úsporné bydlení pro větší rodinu s velkou porcí soukromí, a přitom pouhých 2O minut autem od Prahy, určitě byste neměli tuhle nemovitost přejít bez povšimnutí.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena na vyžádání
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Břežany II, okres Kolín
ID
167/5047
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
307 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
192 m2
Plocha nemovitosti
2418 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ladislav Novák

Ladislav Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břežanech II?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu