Prodej rodinného domu, Chrastavec, 325 m2 (ID: 3629658)

Chrastavec

Prémioví partneři v Chrastavci

Informace k domu

Prodej dvoupodlažního rodinného domu v obci Chrastavec, CP 455 m²,

Nabízím na prodej dvoupodlažní rodinný dům v obci Chrastavec, CP 455 m² vhodný jak k bydlení, tak i k podnikání.

Jedná se o zajímavou stavbu k rekonstrukci v centru klidné obce, kde bývala místní hospoda a součástí objektu je taneční sál s vysokým stropem a galerií.

Dům je částečně podsklepen s klenbou, v 1. NP se nachází tři místnosti, kuchyně, kotelna a tecnická místnost. Dále na dům navazují ve venkovní části hospodářské přístavby a zahrádka. Ve 2. NP je vybudován byt 3+kk se sociálním zařízením.

Střecha - valbová, taška pálená. Podlahy - pokoje: dřevěné deskové; soc. zařízení, chodby: dlažba. Okna dřevěná kastlová. Lze rozšířit obytné podkroví. Fantazii se meze nekladou.

Inž. sítě / technologie: elektřina 230 V/400 V (Al rozvody původní), obecní vodovod, odpady do jímky na vývoz; možnost plynové přípojky. Vytápění ústřední - tuhá paliva; ohřev vody – el. bojler.

Dispozice (viz půdorys).

Obec Chrastavec leží v hlubokém, malebném a turisticky zajímavém údolí mezi dvěma kopci vzdáleném asi deset minut od obce Letovice a asi dvacet minut od okresního města Svitavy.

Zavolejte, nebo napište. První krůček je na Vás. S tím ostatním Vám pomohu.

Parametry domu

Cena
1 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
sleva
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Chrastavec
ID
22010485
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
325 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
455 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lenka Oujeská Veselá

Legionářská 2094/3, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Lenka Oujeská

Lenka Oujeská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrastavci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu