Prodej ubytování, Strachotín, Sklepní, 285 m2

Sklepní, Strachotín

Prémioví partneři v Strachotíně

Informace k nemovitosti

Prodej zavedeného penzionu Strachotín

Nabízíme k prodeji penzion přímo na v turisticky vyhledávané Sklepní ulici v obci Strachotín. Zastavěná plocha domu činí 95 m², plocha pozemku 132 m². Pečlivě udržovaná nemovitost nabízí kapacitu 23 lůžek, vinný sklep, společenskou místnost, zastřešenou terasu a také výhled na Pálavu, oblíbený cíl zdejších turistů.

Společenskou místnost s kuchyňským koutem, krbem a vstupem do pěkného vinného sklepa najdeme v přízemí. První nadzemní podlaží nabízí dva apartmány. Jeden s pěti a druhý se šesti lůžky. Poslední podlaží následně opět dva apartmány, tentokrát s pěti lůžky do ulice (pěkný výhled na siluetu Pálavy a přilehlý rybník) a sedmilůžkový apartmán s přístupem na zastřešenou terasu, která je mimo společné prostory v přízemí dalším místem pro příjemné posezení.

Každý z apartmánů má vlastní koupelnu s wc a vybavenou kuchyňskou linku. Teplovodní podlahové topení v kombinaci s elektrickým kotlem zajišťuje vytápění celého objektu, ohřev vody potom elektrické bojlery.
Penzion je stále v provozu, v případě zájmu tak lze plynule pokračovat bez přerušení ubytování a vynaložení dalších nutných investic.

Obec Strachotín se nachází v bezprostřední blízkosti Novomlýnských nádrží, 12 minut jízdy od Aqualandu Moravia, 14 minut od Mikulova, 20 minut od Lednice, 40 minut od Brna a hodinu jízdy od Vídně. Vyhledávaný je rodinami s dětmi, cykloturisty, milovníky památek, přírody a dobrého vína.
Energetický průkaz ještě v tuto chvíli není vypracovaný, proto uvádíme kategorii „G“. Pro více informací o této zajímavé nemovitosti mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na setkání na tomto krásném místě.

Parametry nemovitosti

Cena
13 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sklepní, Strachotín
ID
8
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
285 m2
Plocha budovy
95 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Strachotíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu