Prodej rodinného domu, Hustopeče, Herbenova, 437 m2 (ID: 3629718)

Herbenova, Hustopeče, okres Břeclav

Prémioví partneři v Hustopečích

Informace k domu

Rodinný dům 6+2 Hustopeče, pozemek 1807 m²

Velký rodinný dům o dispozici 6+2, zastavěné ploše 161 m², užitné ploše 437 m² a zahradě o celkové výměře 1807 m² na ulici Herbenova, téměř v centru města Hustopeče. Dům má dvě samostatné bytové jednotky:

- Přízemní 2+1, dále je zde koupelna, oddělené WC, společná vstupní hala a schodiště. V obývacím pokoji je prostorný balkon s výhledem do zahrady.

- 1NP má dispozici 4kk. Nabízí tři neprůchozí ložnice a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je krb s rozvodem tepla do všech místností v patře. I zde je z obývacího pokoje přístup na balkon s výhledem do okrasné zahrady a širšího okolí. V prvním podlaží je dále klimatizace, v koupelně podlahové vytápění.

Pod částí domu je suterén, ze kterého je přístup do malého kvelbeného sklepa i do zahrady. Podzemní patro je suché a čisté.

Každé z podlaží má vlastní plynoměr a kotel. V přízemí stáří 3 roky, v prvním podlaží kondenzační kotel starý cca jeden rok. Dům má garáž pro dvě vozidla (parkování za sebou), další vozidlo je možné zaparkovat před domem.

Nemovitost kolaudovaná v roce 1985 již prošla výraznou rekonstrukcí. Kromě modernizace interiéru došlo k opravě staveb ve dvoře, včetně výměny krytiny za glazovanou tašku Tondach, k výměně oken, vrat i dveří, zateplení, obložení přírodním kamenem nejvyšší kvality žlutý kvarcit.

Zásadní proměnou prošla také zahrada. Okrasné části vedle domu dominuje rybník (50.000 litrů vody) s filtrací a kapry Koi, jehož okolí zdobí vzrostlé okrasné keře a rostliny. K posezení v tomto krásném prostředí slouží zastřešený altán. Červeným kvarcitem je provedeno vydláždění pochozích částí okrasné zahrady. Drobná hospodářská stavení slouží k uskladnění zahradního vybavení, případně chovu drobného zvířectva a dřevník k uchování dřeva do krbu. Celá část zahrady je kompletně osvětlená, je zde i rozvod elektřiny.

Na okrasnou část navazuje zahrada užitková. V ní najdeme prakticky všechny druhy ovoce, poctivě udržované stromy a keře, rozmanité druhy bobulovin… Po cca 1/3 zahrady je rozvedená kapénková závlaha, zbytek se zavlažuje hadicí. K zalévání slouží voda z vrtu a nádrž na 12 000 litrů vody. Stejně jako okrasná část zahrady - i v užitkové je rozvod elektřiny a je osvětlená.

O dům bylo vždy nadstandardně pečováno a je připravený k okamžitému užívání. V případě zájmu včetně téměř veškerého vybavení (bez navýšení ceny).

Nabízí se k bydlení pro větší rodinu, dvou generační bydlení, případně bydlení spojené s podnikáním.
Dům je téměř v centru města, avšak v ulici, která je klidná s dostatkem zeleně a parkovacích míst. Vlakové i autobusové nádraží je vzdálené 5 minut chůze.

Podle průzkumů společnosti Deloitte jsou Hustopeče 4 nejlepším místem pro život z celé ČR. Z pohledu mě – jako jejich obyvatele, je tu vše, co ke spokojenému životu potřebujete. A pokud byste přesto zatužili po velkoměstu, Brno je vzdálené 25 minul jízdy po dálnici D2, nebo 45 minut přímou vlakovou linkou. Břeclav 30 minut, Bratislava 60 minut a Vídeň 70 minut jízdy.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Herbenova, Hustopeče, okres Břeclav
ID
4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
437 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
161 m2
Plocha nemovitosti
1807 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hustopečích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu