Prodej rodinného domu, Křišťanov - Arnoštov, 162 m2 (ID: 3630100)

Pecka - Arnoštov, okres Jičín

Prémioví partneři v Křišťanově

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Arnoštově

Nabízím Vám chalupu na zajímavém místě v Arnoštově, která po dokončení může sloužit k trvalému bydlení i rekreaci. Nachází se v kopcovité krajině, na prahu Krkonoš, v nadmořské výšce 476 metrů nad mořem. Jedná se o skvělou možnost vlastnit nízkoenergetickou dřevostavbu, kterou si můžete dokončit přesně podle svých představ a vytvořit si tak bydlení či místo odpočinku Vašich snů.

Stavební povolení bylo vydáno v roce 2021, tedy v době, kdy nebylo ke kolaudaci vyžadováno tepelné čerpadlo a solární panely na střeše. Ovšem pokud budete chtít, můžete je mít – záleží tedy na Vaší preferenci. Záleží na Vás, zda se vydáte původní úvahou vlastníka a budete vytápět například krbovými kamny s výměníkem či pecí, a jako záložní zdroj může sloužit elektrokotel, nebo zda půjdete cestou tepelného čerpadla a solárních panelů. Stavební povolení je v tuto chvíli platné ještě přibližně jeden rok, lze jej ovšem prodloužit.

Materiál, který je již nakoupen a je součástí kjupní ceny: lepepenka proti radonu, polystyren na podlahu, penetrace pod lepenku, defacto všechna vata na celý dům (ROCK WOOL), fermacel na celý dům, falešné roubení, ocelové konstrukce na podhledy k tomu závěsy, falešné roubení, parotěsná folie.

Orientační náklady na dostavbu jsou 1,5 - 2,5 mil. Kč. Tento údaj je závislý mj. na tom, zda-li budete dostavbu řešit svépomocí, či si najmete řemeslníky, kteří stavbu dokončí.

V každém případě se bude jednat o moderní stavbu s krkonošskými prvky, zasazenou do malebné krajiny, která může být Vaším novým domovem či víkendovým útočištěm. Pro Vaši lepší představu o dispozici a venkovním vzhledu nemovitosti přikládáme do inzerátu v sekci fotografie vizualizace jak interiéru, tak exteriéru, které pro nás vytvořil přední brněnský architekt.

V rámci našich služeb nabízíme také možnost setkání s finančním poradcem, který Vám pomůže najít nejvýhodnější úvěrovou možnost. Pro jakékoli další dotazy mě prosím neváhejte kontaktovat.
Prodej zprostředkovává nezávislý realitní makléř s praxí v oboru od roku 2011, který je absolventem pokročilého vzdělávacího programu Master of Real Estate na Vysoké škole finanční a správní, s certifikátem číslo 0042.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pecka - Arnoštov, okres Jičín
ID
H888
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
162 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
141 m2
Plocha nemovitosti
2262 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křišťanově?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu