Prodej domu, Slatina nad Úpou, 60 m2

Slatina nad Úpou

Prémioví partneři v Slatině nad Úpou

Informace k domu

H0034

Nabízím vám chalupu v obci Slatina nad Úpou. Jedná se pravděpodobně o původně poloroubenou chalupu, u které v minulosti pravděpodobně došlo k odstranění roubení v obytné místnosti a jeho nahrazení vyzděním.

Nemovitost je připojena na elektrickou energii a obecní vodovod. V domě není koupelna ani splachovací WC. Nemovitost z lidského pohledu jeví jako vhodná k rekonstrukci, nicméně doporučujeme a vítáme návštěvu s vaším odborníkem. Kanalizace není přítomna. Chalupa je situována na mírně svažitém pozemku. Fotografie interiéru pošlu na vyžádání, vzhledem k neuklizenému stavu.

Energetický štítek: G (vyhl. č. 78/2013 Sb.).

V rámci našich služeb nabízím možnost setkání s finančním poradcem, který vám pomůže najít nejvýhodnější úvěrovou možnost.

Ke zvýšení vaší představy o dispozici domu přikládám 3D náhled. Pro jakékoli další dotazy mě prosím neváhejte kontaktovat.

Prodej zprostředkovává nezávislý realitní makléř s praxí v oboru od roku 2011. Makléř je absolventem pokročilého vzdělávacího programu Master of Real Estate na Vysoké škole finanční a správní a je držitelem certifikátu číslo 0042.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Slatina nad Úpou
ID
H0035
Plocha užitná
60 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů v Slatině nad Úpou?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu