Prodej zahrady, Radonice - Ždov, 3671 m2 (ID: 3630310)

Radonice - Ždov, okres Chomutov

499 000 Kč HYPOTÉKA od 2 378 Kč /za měsíc

(za nemovitost)

Prémioví partneři v Radonicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Prodej zahrady 3 671 m²

ZAHRADA NA KONCI SVĚTA
Nabízíme prodej velkého pozemku o výměře 3671 m² v obci Háj, parcela č. 158/1 v katastrálním území Háj u Vintířova. Pozemek se nachází mezi obcemi Háj a Žďov. Pozemek má bezproblémový přístup přímo ze silniční komunikace a i ze zpevněné cesty lemující severní hranu pozemku. Dále je zde v těsné blízkosti pozemku železnice a vlaková zastávka Žďov. Vlak zde v současné době jezdí pouze v období 15.4.-30.10, a to o víkendu a jen dvakrát denně v 9h a v 9:08h.
Pozemek je v územním plánu veden jako zemědělská půda, v dřívějšku se zde nacházely i stavební objekty. Nachází se na nádherném, klidném místě doslova na konci světa, ve vzdálenosti 1 km již začíná vojenský újezd Hradiště. Na pozemku roste větší množství krásných vzrostlých stromů a na jeho okraji protéká Hájský potok. Pozemek je volně přístupný. Parkování je bezproblémové na pozemku. Veškerá občanská vybavenost je v Radonicích vzdálených 3 km.
Dle územního plánu je zde možné postavit:
"doprovodné zemědělské stavby do plochy 70 m² (obdobného rozsahu jako například polní krmiště, salaše, přístřešky, stavby pro chov včelstev, oplocení pro chov – elektrické ohradníky, apod. )"
Ideální místo pro menší chov koní, ovcí, koz, drobný chov drůbeže, pěstování zeleniny. Zajímavý může být i turisticky naučný projekt o přírodě a zvířatech pro rodiny a děti právě díky turisty frekventované vlakové zastávce o víkendech. Pro tento účel je možné dle územního plánu budovat:
"stavby, které zlepší podmínky využití nezastavěného území pro účely rekreace a cestovního ruchu, např. turistické stezky, cyklistické stezky, informační a hygienická zařízení, odpočívadla"
Dále je možné do budoucna uvažovat i o žádosti o změnu územního plánu na plochu sloužící rekreaci či přímo bydlení. Pozemek v podstatě již nyní téměř navazuje na plochy určené k bydlení v obci Žďov.
Velkým bonusem je nádherná a "zapomenutá" příroda na okraji vojenského újezdu. Vzdálenost od Prahy je 100 km, cca 1h jízdy. Jsme přímí vlastníci, neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři, veškerý právní servis je zajištěn.

Parametry pozemku

Cena
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Radonice - Ždov, okres Chomutov
ID
202209
Plocha nemovitosti
3671 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mg.A Petr Hudeček

Mg.A Petr Hudeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Radonicích (okr. Chomutov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu