Prodej rodinného domu, Privlaka, Chorvatsko, 116 m2

Privlaka, Chorvatsko

13 902 750 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k domu

Vila s bazénem - Privlaka, 116,65m²

Příležitost.
Privlaka - Vila s bazénem a soukromím.

Nabízíme Vám na prodej vilu v Privlace, která se nachází v klidné části obce, a v kombinaci s architekturou vily a menší zástavbou v okolí poskytuje maximální soukromí. Vila o celkové vnitřní ploše 116,65 m² se bude skládat z krytých vstupních dveří vedoucích do chodby s toaletou vpravo a 2 ložnic, z nichž obě mají vlastní koupelnu. V pokračování chodby vedle ložnic je vždy nezbytná komora. Chodbou vlevo se vchází do prostorného obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, přes kterou se vchází na širokou terasu s vlastním bazénem 23 m². Na konci vily je třetí ložnice, která má také vlastní koupelnu. Vedle bazénu, vedle terasy, je také krytá letní kuchyně s grilem, která je ideální pro venkovní relaxaci s rodinou nebo přáteli. Vedle venkovní kuchyně je i technická místnost k bazénu, která usnadňuje údržbu bazénu.

Vila bude mít podlahové vytápění i ohřev bazénu. Stěny balkonu budou mít elektrické rolety a budou v kombinaci PVC a termálního hliníku. Stěny budou mít 10 cm izolace z polystyrenu, zatímco střecha bude mít 15 cm izolace, což zajistí udržení příjemné teploty po celý rok. Další výhodou je interkom.

Privlaka je hezké místo asi 15 minut jízdy od Zadaru, které nabízí desítky oblázkových a písečných pláží a na druhé straně, stejně daleko, je vesnice Sabunike, známá tím, že je součástí nejdelší písečné pláže v Chorvatsku, která se táhne od ostrova Vir přes Sabunike a historické město Nin, kde je známá pláž Kraljičina až do Vrsi. V okolí Privlaky jsou 3 národní parky, několik přírodních parků, mnoho historických měst a kilometry skrytých pláží a zátok, které čekají na objevení.

Vzdálenost od moře: 700m
Vzdálenost od centra: 1500m
Plocha pozemku bude doplněna.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
13 902 750 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Privlaka, Chorvatsko
ID
02750
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
116 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu