Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Jičínská, 78 m2

Jičínská, Hradec Králové

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Prodej rodinného domu 3+1v Hradci Králové.

Nabízím Vám dům o dispozici 3+1, který byl vystavěn, resp. přestavěn v roce 1962 a to z původního drážního domku o jedné místnosti.

Dům není vlhký a to mj. díky tomu, že v nepříznivém ročním období je temperován. Jako materiál na výstavbu byli použity červené pálené cihly.

V minulosti došlo k zateplení fasády polystyrenem o síle 10 cm, výměně oken za plastová a výměně střešní krytiny cca 15 let nazpět.

Vytápění je řešeno plynovým kotlem, avšak mám za to, že lze topit i krbovými kamny, které mohou být svedeny do druhého komínu.

Na pozemku se nachází garáž, pergola a vlastní studna, která slouží k zalévání a tento zdroj užitkové vody je zaveden i na WC.

V rámci realitního servisu jsem schopen zajistit schůzku se svým finančním poradcem, který pro Vás vybere nejvýhodnější variantu úvěru.

Pro Vaši představu o dispozici přikládám 3D náhled. V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat, přičemž vzhledem k mému vysokému pracovnímu nasazení jsou přednostně vyřizovány telefonické dotazy.

Zprostředkování prodeje nemovitosti zajišťuje nezávislý realitní makléř s praxí v oboru od roku 2011, absolvent pokročilého vzdělávacího programu Master of Real Estate, realizovaného na Vysoké škole finanční a správní (číslo certifikátu 0042).

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Jičínská, Hradec Králové
ID
LH03
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Plocha nemovitosti
231 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 83 lidí

Prodejce

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu