Pronájem kanceláře, Brno - Královo Pole, Technická, 2000 m2

Technická, Brno, Královo Pole

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + služby a přímo měřená energie)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Pronájem kanceláří o ploše 2 000 m² v Technologickém Parku

Bez realitního poplatku nabízíme pronájem kancelářského prostoru v Technologickém Parku na severu Brna.

Prostory se nachází na 3. NP a mají plochu přibližně 2000 m². Jedná se o open space kanceláře v jejichž centrální části jsou zasedací mistnosti a quiet roomy pro soustředěnou práci. Součástí prostoru jsou 3 kuchyňky, v rámci patra jsou toalety a v budově je možno využít sprchu a kolárnu pro cyklisty.

Ve standardu budovy je klimatizace, otevíratelná okna a externí žaluzie, kanceláře mají zdvojené podlahy. V přízemí budovy se nachází recepce, parkování je možné v podzemních garážích nebo na venkovních parkovištích.

Předností Technologického Parku je klidná lokalita zasazená do zeleně - za budovou se nachází relaxační zóna s parkovou úpravou a v hlavní budově můžete zajít do restaurace s výhledem na jezero. Park je dobře dostupný MHD (autobus a tramvaj) a v jeho okolí se nachází výzkumné a vzdělávací instituce z technologické sféry (VUT, CEITEC, JIC).

Volné ihned, případně dohodou.

Rádi Vám bezplatně sestavíme přehled brněnských kancelářských prostor dle Vašich představ, pro více informací kontaktuje makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + služby a přímo měřená energie
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Technická, Brno, Královo Pole
ID
00024
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2000 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SPHEREAL s.r.o.

Renneská třída 417/41, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Petrželka

Tomáš Petrželka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu