Prodej ubytování, Mutěnice, 207 m2

Mutěnice

9 100 000 Kč HYPOTÉKA od 43 368 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Mutěnicích

Informace k nemovitosti

Prodej, penzionu a vinařství, Mutěnice, okr. Hodonín

Cena k jednání. Prodej vinařství v nejznámější vinařské oblasti v Mutěnicích pod Dubňanskou horou. Vinohrad, sklep, penzion, další ubytování nad sklepem, výroba, parkování a vše co k takovému vinařství patří, je nyní celé k mání. Nový majitel nemusí být vinař, ale může využít tento soubor nemovitostí investičně jako pronájem ubytování nebo pro svou rekreaci, přitom vinohrad může pronajmout. Pokud by se, ale přesto chtěl jako vinař realizovat, tak je zde vše ke kompletnímu provozu připraveno. Vše se rozkládá na pozemcích o celkové výměře 5230 m².
Soubor nemovitostí se skládá z:
Penzion, který byl postaven v roce 2010, cihlová budova o 2. NP, kdy v 1. NP (39 m²) se nachází vybavená výrobna, technická místnost, výlevka a v 2. NP (38 m²) jsou 2 pokoje, kuchyně, koupelna s WC, to vše o ubytovací kapacitě 7 osob.
Sklep s ubytováním, který byl postaven v roce 2007, cihlová budova o 3. NP a 1. PP, kdy v 1. PP (37 m²) se nachází vinný sklep, v 1. NP (27 m²) posezení a bar, v 2. NP (33 m²) pokoj, kuchyně, chodba a WC, v 3. NP (28 m²) dva pokoje, koupelna s WC a výstup na terasu (5 m²). Ubytovací kapacita je zde až 9 osob.
Obě stavby jsou postaveny na pozemku o velikosti 443 m², společně se zpevněným parkovacím stáním pro 5 automobilů a posezením. Obě stavby se prodávají plně vybavené nábytkem. Budovy jsou připojeny na elektřinu, vodovod a každá má vlastní jímku. Vytápění zajišťuje krb v budově se sklepem a v obou objektech jsou dále elektrické přímotopy.
A celý soubor nemovitostí uzavírá navazující vinice a ovocný sad o výměře 4787 m², kde se nachází odrůdy vína – Chardonnay, Frankovka, Irsai Oliver, Rulandské šedé, Müller Thurgau, Pálava a mnoho dalších. Na konci vinohradu je ovocný sad, kde se nachází švestky, meruňky, hrušky, třešeň a višeň. Dále se na vinici nachází šopa na nářadí jako technické zázemí.
Nejznámější vinařská stezka, velmi oblíbená lokalita pro dovolené, degustace, firemní večírky, výlety, rozhledna Vyšicko za rohem, cyklostezky, neopakovatelná atmosféra Jižní Moravy, vinohrad, ovocný sad, penziony, sklepy, výrobna, parkování, a hlavně víno, to vše dělá z této nabídky atraktivní příležitost pro vaši budoucí investici. Podívejte se na video prohlídku, která nabízí souhrn toho nejdůležitějšího a já se na vás budu těšit na prohlídce vinařství v Mutěnicích.

Parametry nemovitosti

Cena
9 100 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Mutěnice
ID
1751
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
207 m2
Vybaveno
Ano
Plocha budovy
443 m2
Plocha nemovitosti
5230 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Tomáš Bušek

Tomáš Bušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mutěnicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu