Prodej chaty, Kunčice pod Ondřejníkem, 135 m2

Kunčice pod Ondřejníkem

Prémioví partneři v Kunčicích pod Ondřejníkem

Informace k domu

Prodej chaty v Kunčicích pod Ondřejníkem

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi chatu v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Chata o velikosti 4 kk + garáž je součástí pozemku o celkové výměře 2707 m². Chata má zděný suterén, ve kterém se nachází garáž (24m²) a sklep (14m², zde je bojler a čerpadlo), přízemí je dřevěných trámů, střecha je z pozinkovaného plechu. Výměra v jednotlivých podlažích je cca 38 m². Do užitné plochy jsou započítané i obě terasy.
Stavba chaty započala v roce 1971 a do dnešní podoby byla dokončena v roce 1983. Je ve velmi dobrém technickém stavu. Strop mezi suterénem a přízemím je železobetonový, mezi přízemím a podkrovím je dřevěný - trámový. Podlahy v přízemí jsou keramické, v podkroví pak dřevěné, schody do podkroví jsou rovněž dřevěné. V přízemí je kromě vstupní předsíně koupelna s wc, kuchyňský kout a větší obývací pokoj s krbem. V podkroví jsou 3 menší pokoje a terasa s výhledem na velkou část pozemku. Dispozici pokojů lze jednoduše upravit dle potřeb nového majitele. Velmi příjemné posezení poskytne zastřešená terasa o výměře 15 m², jenž je součástí vstupu do chaty.
Chata má vlastní studnu, čerpadlem je voda přivedena do domu, je napojená na elektřinu, plyn se používal pouze na vaření (plynový sporák na plynovou bombu). Příjezdová cesta je "ošetřena" věcným břemenem.
Lokalita je velmi klidná, vyhledávaná a atraktivní svou polohou a snadnou dostupností z okolních měst ( Ostrava 30 min, FM 15 min atd. ). Cena obsahuje veškerý realitní servis včetně advokátní úschovy.

Parametry domu

Cena
3 179 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kunčice pod Ondřejníkem
ID
344-NP00203
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
135 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
48 m2
Plocha nemovitosti
2707 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 102 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Schramek

Ing. Rostislav Schramek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kunčicích pod Ondřejníkem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu