Prodej rodinného domu, Mnichovice - Božkov, V březinách, 105 m2 (ID: 3631954)

V březinách, Mnichovice - Božkov, okres Praha-východ

9 490 000 Kč HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Mnichovicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 105 m² se zahradou 1080 m²

Exkluzivně k prodeji nabízíme dřevostavbu v klidné části obce Mnichovice Praha-východ, jen 25 minut jízdy autem do Prahy na stanici metra Chodov. Dům se nachází v lokalitě Božkova v obytné části chat a rodinných domů. Kolaudace proběhla v roce 2017, v současné době je dispozice domu 3+kk s možností upravit na 4+kk.

Dům je obklopen zahradou se vzrostlými stromy a je propojený s přírodou velkými francouzskými okny s výhledem do korun stromů borovic, modřínů a smrků. V 1NP je z ložnice i obytné části vstup na atypickou terasu (cca 15 m²). Z kuchyně vedou prosklené dveře na zahradu. Z terasy se dostanete po schodech do spodní části zahrady. V 2NP rozšiřuje obytný prostor terasa o velikosti 23 m². Obytné prostory jsou vzdušné a plné světla.

Na pozemku je vrtaná studna, teplou vodu zajišťuje bojler, odpad je řešen jímkou. Vytápění je zajištěno krbovými kamny na tuhá paliva a přímotopy. Určitě by domu energeticky prospěla instalace tepelného čerpadla vzduch/vzduch.

- Zastavěná plocha 81 m².
- Užitná plocha 105 m² (3+kk až 4+kk).
- Pozemek o velikosti 1088 m².
- Terasa v 1 NP cca 15 m².
- Terasa v 2NP 23 m².
- Vrtaná studna.


Obec Mnichovice nabízí kompletní občanskou vybavenost. Základní i mateřskou školu, Montessori základní i mateřskou školu, lesní školku, poštu, lékárnu, zdravotní středisko, supermarket, sportovní areál, restaurace či letní kino. Vše ostatní zařídíte v městě Říčany.
Obec je obklopena malebnou krajinou, kterou se inspiroval malíř Josef Lada. V okolí je mnoho cyklistických i turistických tras. Nedaleko se nachází jeden z nejrozsáhlejších komplexů bukového lesa ve středních Čechách, nádherné Voděradské Bučiny. V obci se pravidelně konají sportovní i kulturní akce. Za zmínku stojí Mariánská pouť a pochod kocoura Mikeše.

- Vlakem na Hlavní nádraží Praha 26 a 38 minut (podle spoje).
- Parkoviště P+R u nádraží Mnichovice cca 4 minuty autem.
- Do města Říčany se autem dostanete cca za 18 minut.
- Nájezd na dálnici (Mirošovice) do 10 minut.

Neváhejte a zavolejte si pro detailní podklady, nebo si rovnou domluvte prohlídku této mimořádné nemovitosti, která propojuje každodenní život s přírodním prostorem.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
V březinách, Mnichovice - Božkov, okres Praha-východ
ID
0018
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
81 m2
Plocha nemovitosti
1169 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Soňa Dóžová

Soňa Dóžová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mnichovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu