Prodej rodinného domu, Čisovice, 101 m2

Čisovice

9 590 000 Kč HYPOTÉKA od 45 703 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Čisovicích

Informace k domu

Prodej domu 101 m², pozemek 800 m²

Objevte svou ekologickou oázu v Bojově.

Jste připraveni přijmout harmonický a udržitelný životní styl?
Vítejte v Bojově, kde Vám představujeme pozoruhodnou příležitost vlastnit kousek ekologického ráje. Naše nízkoenergetické dřevěné domy, zasazené do nedotčené přírody, nabízejí skutečně jedinečný zážitek z bydlení.
Za pouhých 12 min se autem dostanete do Prahy na Zbraslav.


? Váš budoucí domov:
Energeticky úsporné bydlení: Všechny naše domy jsou postaveny tak, aby minimalizovaly spotřebu energie, takže jsou finančne úsporné a šetrné k životnímu prostředí.
Přírodní krása: Obklopte se klidem svěžích lesů, kde šumění listí a cvrlikání ptáků budou vašimi každodenními společníky.
Prostorná zahrada: K domu patří rozsáhlé venkovní prostory, které jsou ideální pro zahradničení, hry nebo jen pro odpočinek na čerstvém vzduchu.
Hojnost slunečního světla: Velká okna a otevřený design Vám zajistí, že se budete celý den vyhřívat v přirozeném světle.

Máte šanci žít v dokonalém souladu s přírodou, aniž byste se vzdali moderního pohodlí. Nízkoenergetický dřevěný dům v Bojově je ztělesněním udržitelného a dostupného bydlení.

Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost vlastnit ekologický dům v Bojově. Kontaktujte nás ještě dnes, naplánujte si prohlídku a vydejte se na cestu k udržitelnějšímu, klidnějšímu a spokojenějšímu životu.
Zavolejte nám na tel. : 605 894 284 a domluvte si prohlídku, ať se přírodní zázraky Bojova stanou vaší každodenní realitou.

Termnín kolaudace 2024.

Parametry domu

Cena
9 590 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Čisovice
ID
0508
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
101 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
800 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Patka

Jan Patka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čisovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu