Prodej rodinného domu, Žďár nad Sázavou - Žďár nad Sázavou 5, Hlohová, 213 m2 (ID: 3632356)

Hlohová, Žďár nad Sázavou - Žďár nad Sázavou 5

8 000 000 Kč HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Žďáře nad Sázavou

Informace k domu

Rodinný dům s dvěma bytovými jednotkami, terasa, zahrada, udržovaný stav, ul. Hlohová, Žďár nad Sáza

Krajní řadový rodinný dům se dvěma oddělenými bytovými jednotkami, situovaný v klidné a žádané lokalitě Žďáru nad Sázavou, v ulici Hlohova. Více informací, foto, video najdete na dumZdar. cz
Dům byl postaven s důrazem na kvalitu a dlouhou životnost a skládá ze dvou samostatných bytových jednotek, které mají vlastní vstupy z centrálního vnitřního schodiště, což zajišťuje maximální soukromí.
Přízemní bytová jednotka o dispozici 2+1 s přímým vstupem na terasu a zahradu. Nabízí ložnici, dětský pokoj, kuchyni s jídelnou a příslušenství. Podlahová výměra činí 66 m².
Druhá jednotka v patře, rovněž o dispozici 2+1, disponuje ložnicí, obývacím pokojem, kuchyní s navazujícím proskleným balkonem (zimní zahrada) a příslušenstvím. Z balkonu je zajištěn schodištěm přístup na zahradu. Podlahová výměra činí 66 m².
Byty jsou pronajaty na dobu určitou, každý má vlastní elektroměr, vodoměr.
Nad tímto bytem se nachází podkrovní prostor, který nabízí možnost vybudování další jednotky o velikosti 62 m², což představuje skvělý potenciál.
Výměra sklepních prostor činí 66 m² včetně garáže 17 m². V prostorách se nachází samostatná prádelna, sklad paliva, kotelna a chodba s dalšími skladovými prostory.
Celková užitná plocha domu je 213 m² + 62 m² půdní prostor.
Ve fotogalerii najdete půdorysy s orientační výměrou uváděných prostor.
Dům je velmi dobře udržovaný, plastová okna, nové stoupačky, elektřina hliník, plechová střecha, betonové stropy, izolace 5 cm polystyren. Topení zajištěno novým plynovým kotlem s rozvodem do ústředního topení (plechové radiátory). Rodinný dům je ideální jak pro vícegenerační bydlení, tak pro možnost pronájmu jednotlivých jednotek.
Parkování je možné v garáži, na vlastním pozemku nebo na veřejné komunikaci v ulici. Dům byl ve výstavbě od roku 1973, zkolaudován 1980 a nachází se v energetické třídě D.
Oplocená zahrada o rozloze 381 m² (pozemek celkem 489 m²) nabízí skvělé místo pro posezení, relaxaci a trávení času s rodinou a přáteli. Na zahradu navazují již jen polnosti, což zajišťuje nerušené prostředí a velmi pěkné uklidňující panorama. Předzahrádka a hlavní zahrada poskytují dostatek prostoru pro vaše potřeby, včetně kamenného jezírka, které dodává zahradě jedinečný ráz.
Žďár nad Sázavou je město s bohatou infrastrukturou a širokou nabídkou služeb. V blízkosti se nachází školy, školky, zdravotnická zařízení a obchody. Město nabízí také pestrou škálu sportovních a relaxačních aktivit, včetně cyklostezek, turistických tras a možností vodních sportů na přilehlých rybnících. Pro milovníky kultury jsou k dispozici divadla, galerie a pravidelné kulturní akce. Doprava po městě je zajištěna městskou hromadnou dopravou, která je dobře dostupná a propojuje všechny důležité části města. Žďár nad Sázavou je ideálním místem pro život, které kombinuje klidné bydlení s veškerým komfortem městského života.
Líbí se vám nabízená nemovitost? pokud ano, pak mě neváhejte ihned kontaktovat a domluvme se na společné prohlídce.

Parametry domu

Cena
8 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Hlohová, Žďár nad Sázavou - Žďár nad Sázavou 5
ID
909229
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
213 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
102 m2
Plocha nemovitosti
489 m2
Ukazatel energetické náročnosti
128 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žďáře nad Sázavou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu