Prodej pozemku pro bydlení, Bohuňov, 1219 m2 (ID: 3632797)

Bohuňov

1 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 672 Kč /za měsíc

(( 1.149 Kč/m2 ), včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Bohuňově

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 1.219 m2 v klidné části obce Bohuňov, který poskytuje ideální možnost pro výstavbu vašeho vysněného domova. Postavte si svůj domov stranou od rušných dopadů civilizace. Je zde klid, pohoda, čas na relaxaci a odpočinek po náročném dni. Díky své velikosti je tento pozemek ideální pro uskutečnění vašich stavebních plánů a snů o vlastním domově. Pozemek je přístupný přes pozemek patřící obci Bohuňov. Pro vstup na pozemek je zřízeno věcné břemeno. Pozemek je zařazen v Územním plánu obce - výstavba domů. K pozemku je přiveden obecní vodovod a plynovod. Obec Bohuňov je součástí přírodního parku Údolí Křetínky.

K pozemku se dostanete po místní asfaltové komunikaci, která odbočuje z nedalekého centra obce. V obci mimo obchodu COOP, nenaleznete klasickou občanskou vybavenost, tak jak ji známe z větších obcí a měst. Za ní je potřeba popojet, například 25 km do Svitav, 11 km do Letovic, 25 km do Boskovic, 40km do Litomyšle, nebo 55 km do Brna. Vedení obce intenzivně pracuje na dalším zkvalitnění života občanů. Například plánuje vybudování ČOV. Námi nabízený pozemek je volně přístupný. Rád Vám zodpovím Vaše konkrétní dotazy. Volejte či pište. Bohuňov je to pravé místo pro klidné bydlení.

Parametry pozemku

Cena
1 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
( 1.149 Kč/m2 ), včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Bohuňov
ID
05369
Plocha nemovitosti
1219 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Vorlíček

Petr Vorlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bohuňově (okr. Svitavy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu