Prodej rodinného domu, Volyně, 138 m2 (ID: 3632864)

Volyně

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Volyni

Informace k domu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout jedinečnou novostavbu rodinného domu o dispozici 4+KK s terasou, zahradním domkem a krytým parkovacím stáním. Tento moderní nízkoenergetický dům, je postaven ze systému Ytong, střecha je tvořena betonovou taškou. Objekt leží v klidné lokalitě města Volyně, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně několika škol od MŠ až po SŠ.
Dům je jednopodlažní bez podsklepení, vchod je situován ze západní strany, následuje zádveří s technickou místností a WC, ze zádveří se dostaneme přímo do prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyní a jídelnou, dále ložnice a dva další pokoje, které mohou sloužit jako dětské pokoje, pracovna, či pokoj pro hosty. Dům je navržen s ohledem na maximální pohodlí a funkčnost, což ocení zejména rodiny s dětmi. Terasa volně navazuje na obývací pokoj a poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek. Koupelna s WC a samostatné WC budou vybaveny moderním obkladem a zařízením. Technická místnost je praktickým doplňkem, který zajišťuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.
Dalším z příjemných benefitů jsou francouzská okna, která umožňují přímý vstup ze všech pokojů do zahrady. Tato okna zajišťují dostatek přirozeného světla, ale také propojují interiér s exteriérem, což vytváří příjemnou atmosféru a pocit volnosti. K dětským hrám a společenským setkáním poslouží zahrada kolem domu.
V ceně je také osazení tepelného čerpadla, které zajišťuje efektivní a ekologické vytápění, fasáda zahradního domku bude dokončena dřevěným obkladem. Koupelny a
WC budou obloženy a osazeny zařizovacími předměty. Budou instalovány zásuvky a vypínače. Dům bude zkolaudován.
Toto bydlení je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitu s nízkými provozními náklady a vysokým komfortem.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

V případě vícero zájemců si prodávající vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Volyně
ID
0020-NP09285
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
914 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Mgr. Irena Sokolová

Mgr. Irena Sokolová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Volyni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu