Prodej chaty, Svízel, Německo, 125 m2 (ID: 3633055)

Svízel, Německo

9 768 526 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji investiční chalet o velikosti 5+kk v dechberoucí přírodě národního parku Bavorského lesa v Německu.

Chalet nabídne otevřený obývací pokoj, kuchyňský a jídelní kout, čtyři útulné ložnice a tři moderní koupelny. Pohodlně se zde tak ubytuje až 8 hostů. Nemovitost je dvoupatrová. Budoucí majitelé si mohou vybrat ze dvou různých výbavových řad: „Comfort“ a „Luxe“ (uvedená cena se vztahuje k řadě "Comfort"). Chalet je udržitelně postaven, je vyroben z místního jehličnatého dřeva a pomáhá tak snižovat emise CO2 a plynule zapadá do přírodní krásy Bavorského lesa.

Součástí areálu je i prostorná budova recepce a technického zázemí pro hosty. Najdete zde příjemnou restauraci nebo půjčovnu horských kol, lyžařského a běžkařského vybavení. Jsou zde také sklepy a lyžárna.

Národní park, v jehož okolí se chata se nachází, nabízí četné volnočasové aktivity po celý rok. Ať už se jedná o outdoorové aktivity nebo jen požitek z klidu a krásy Bavorského lesa, najdete zde vše, co potřebujete pro odpočinkovou dovolenou. Blízkost půvabného sklářského města Zwiesel doplňuje všestrannost letoviska a slibuje nezapomenutelné příležitosti k objevování okolí. Díky své poloze a nabídce volnočasových aktivit je tento chalet unikátní investiční příležitostí.

Součástí koupě vaší nové nemovitosti je také smlouva o dlouhodobé správě. Budoucím majitelům se tak nabízí výjimečná příležitost pořídit si investiční chalet a sami ho využívat jako dovolenkový dům až šest týdnů v roce. Zajistíme veškerou administrativu, transparentní vyčíslení nákladů a maximální obsazenost vašeho chaletu.

Národní park Bavorský les je považován za jednu z nejkrásnějších turistických a cyklistických oblastí v Evropě. Dobře značené turistické stezky o celkové délce 320 km nabízejí možnost prozkoumat národní park pěšky nebo objevovat krajinu na kole. Díky rozdělení dobře značených cyklotras na úrovně obtížnosti si každý najde to své. V Národním parku Bavorský les se nachází také četné lyžařské areály – největší z nich je lyžařský areál Großer Arber. Kromě sjezdovek nabízí region celkem 90 km běžeckých tratí. Pokud dáváte přednost pobytu v teple během zimních měsíců, regionální termální lázně jsou to pravé pro vás.

Vzorový chalet je již postaven a je možné ho navštívit. Pro více informací o projektu nebo zájem o prohlídku nás prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 768 526 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Svízel, Německo
ID
ZW-5
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
514 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu