Prodej bytu 2+1, Neratovice, Dr. E. Beneše, 54 m2 (ID: 3633328)

Dr. E. Beneše, Neratovice

3 399 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Neratovicích

Informace k bytu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout družstevní podíl, ke kterému náleží právo nájmu cihlového bytu o velikosti 2+1, s lodžií, o výměře cca. 59 m2, k němuž je dále k dispozici sklepní kóje. Byt je v dobře udržovaném stavu, ve třetím nadzemní podlaží budovy z roku 1960, která je součástí pozemku, ve vlastnictví družstva.

Předmětem nabídky je Družstevní podíl v Bytovém družstvu Eduard, družstvo, IČO: 27164977, se sídlem: Dr. E. Beneše 880, 277 11 Neratovice, které bylo zapsáno pod spisovou značkou Dr 6101, dne 13.08.2004, u Městského soudu v Praze. Jedná se o malé bytové družstvo, pouze se 12 byty, kdy družstvo bylo založeno z důvodu privatizace bytového fondu města Neratovice. Družstvo hospodaří prakticky s vyrovnaným rozpočtem (družstvo mělo k 31/12/2023 nesplaceno na úvěru částku cca. -400 tis. Kč). Převod do OV není zatím plánován.

Dům se nachází v těsné /do 5 min. chůze/ blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako např. 2* základní škola, 3*mateřská školka, několik obchodů a supermarketů, hřišť a skvělou dostupnost na MHD, směr Praha a metro Ládví (25 min. Bus) nebo vlakem na Masarykovo Nádraží (30 min.) a dále Brandýs n. L., případně Mělník, což zajišťuje dokonalé pohodlí. Současně je dům v klidné části města, určené zejména k bydlení městského typu.

Město Neratovice bylo vybudováno ve druhé polovině 20. století, jako moderní průmyslové město s dostatkem sportovišť, zeleně a dalšími veřejnými službami, kino, bazény letní a krytý, sportovní haly, fotbalové hřiště apod.

V městě je rovněž nadměrná poptávka po (pod)nájmech bytů, kdy podobné byty se nabízejí za ceny od 14 tis. / měsíc + služby, lze ho tedy i doporučit jako investiční byt s výnosem (ROI) od cca. 5 % p. a. Fond oprav činní 1.471, - Kč / měsíc; náklady na otop (teplo + TUV) jsou zde nízké, díky zdroji tepla (horkovod).

V případě zájmu o další informace i prohlídku, jsem Vám k dispozici. Vaše realitní zprostředkovatelka s osobním přístupem, specialistka na Mělník, Neratovice a okolí.

Parametry bytu

Cena
3 399 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Dr. E. Beneše, Neratovice
ID
1767
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PETER

nám. Republiky 993, Neratovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ivana  Peter

Ivana Peter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Neratovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu