Prodej ubytování, Sozopol, Bulharsko, 325 m2 (ID: 3633718)

Sozopol, Bulharsko

13 560 000 Kč

(13560000)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Prodej Mini Hotelu, 325m², Sozopol

ID nemovitosti: 8767

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma. Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky. Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace. Splácet můžete od 1 do 10 let. Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání. Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá. Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma. Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma. Nechceme žádnou zálohu dopředu. Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků. Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti.
Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni. Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím. Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG.
Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem.

Nabízíme k prodeji nádherný domácí mini hotel v první linii s výhledem na moře a malou soukromou pláží ve městě Sozopol. Nemovitost se skládá ze 6 apartmánů, z nichž každý má obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelnu s WC a terasu. Zastavěná plocha je 325 m². Každá terasa má výhled na moře. Všechny apartmány jsou vybaveny nábytkem a klimatizací.

Akt16: Ano

Sozopol jedním z nejhezčích a nejnavštěvovanějších letovisek Bulharska. Leží na poloostrově 32 km jižně od Burgasu. Historie Sozopole se počíná v 7. stol. př. n. l., kdy byla známa pod jménem Apollonia. Byla významným přístavním, obchodním a správním centrem. Razily se zde stříbrné mince. Roku 330 se Apollonia začala nazývat Sozopolis a stále si uchovávala svůj význam.

Dvě pláže leží nedaleko malého rybářského přístavu. Jsou pokryté nádherným zlatým pískem a nabízejí široké možnosti vodních sportů, půjčoven, atrakcí pro děti i dospělé včetně tobogánu apod.. Jižní pláž je široká, asi 2 km dlouhá s nádherně čistou vodou. K velmi populárním zde patří potápěčské kurzy.

Parametry nemovitosti

Cena
13 560 000 Kč
Poznámka k ceně
13560000
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sozopol, Bulharsko
ID
98994
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
325 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu