Prodej bytu 2+1, Moravský Beroun, náměstí 9. května, 57 m2

náměstí 9. května, Moravský Beroun, okres olomouc

1 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 436 Kč /za měsíc

(vč. provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Moravském Berouně

Informace k bytu

Hledáte pro sebe pěkný startovací byt nebo byt k investici? Máte plné zuby ruchu velkoměsta a chcete se přestěhovat na klidnejší místo a na dosah okolní přírodě? Pak zbystřete, možná je tato nabídka právě pro vás.

Aktuálně renovovaný, čistý byt s dispozicí 2+1, kerý se nachází v 1. patře (2.NP) cihlové budovy přímo na hlavním náměstí malebného centra města Moravský Beroun. Byt prošel pečlivou renovací většího rozsahu - zcela nová kuch. linka vč. nových spotřebičů (tj. myčka nádobí, el. indukční deska, vestavěná trouba a vestavěná mikrovlnná trouba), nové podlahy, nové všechny dveře vč. vstupních, nová koupelna a WC.

Okna jsou plastová v celém bytě a jsou orientovaná na jižní světovou stranu, což zajišťujě skvělé osvětlení bytu během celého dne. K bytu náleží prostorný sklep v suterénu budovy a právo užívat společných prostor. Bezproblémové parkování ihned u domu. Budova zateplená.

Moravský Beroun je menší město v okrese Olomouc, nachází se cca 25 kilometrů severovýchodně od Olomouce a leží v oblasti Nízkého Jeseníku. Město má přibližně 2 800 obyvatel. Veškerá občanská vybavenost, tj. obchody (jeden market ihned vedle domu), lékárna přímo v budově, pošta, restaurace, MŠ, ZŠ, ZUŠ, zubní a praktický lékař, úřad, sportovní zázemí, kino, knihovnu, atp. v nejbližším okolí domu. V okolí Moravského Berouna najdeme krásnou přírodu, spoustu tras pro turistické aktivity, trasy cyklistické i běžkařské.

Volné ihned, doporučuji.

Parametry bytu

Cena
1 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
náměstí 9. května, Moravský Beroun, okres olomouc
ID
909441
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA RealPatria

ERA RealPatria

Fanderlíkova 381/10, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Bc. Pavel Beregsázi

Bc. Pavel Beregsázi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Moravském Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu