Prodej bytu 2+1, Nová Bystřice, Švermova, 84 m2

Švermova, Nová Bystřice

3 890 000 Kč HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Nové Bystřici

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1 (84m²) s garáží (28m²), kůlnou, sklepem (6m²) a

Představuji vám byt o dispozici 2+1 a velikosti 84m². K prodávanému bytu náleží také samostatná garáž hned za domem, kůlna, sklep, část půdy a podíl na společné zahradě. Nachází se v cihlovém bytovém domě, který je v centru obce nedaleko autobusového nádraží.

Byt je ve druhém nadzemním podlaží a postupem času procházel opravami a lehčími rekonstrukcemi. Jsou zde nová plastová okna s dvojsklem, podlahy, štuky, výmalba. Teplá voda řešena elektrickým bojlerem a vytápění elektrickým kotlem. Zajímavostí a zároveň dominantou nemovitosti jsou krbová kamna s výměníkem v obývacím pokoji, což vybízí nejen k příjemné atmosféře v bytě, ale i k možnosti topit tuhými palivy v případě zájmu.

K bytové jednotce patří sklep o přibližné velikosti šest metrů čtverečných, půda o přibližné velikosti dvacet pět metrů čtverečných a zděná kůlna za domem, kde je také společně využívaný prostor dvorku s možností posedět, grilovat a případně si i něco vypěstovat. Samostatná garáž sousedí s kůlnou a nad ní je ještě další úložný prostor.

Dům je bez úvěru a do fondu oprav se platí tisíc dvacet korun českých měsíčně, jednou za rok tři sta korun českých za vedení účetnictví a zbytek záloh si každý platí individuálně. Náklady jsou tedy, dá se říci, velmi přijatelné.

Ve městě nalezneme veškerou občanskou vybavenost. Školku, školu, zubaře, obvodní lékaře, sportoviště, restaurace, obchody, vlakové i autobusové nádraží. Doporučuji osobní návštěvu nemovitosti, abyste lépe ohodnotili jak nemovitost, tak okolí. Pro více informací a rezervaci vašeho termínu prohlídky mě prosím kontaktujte. Právní servis a financování nemovitosti zařídím v rámci služeb. Těším se na vás na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Švermova, Nová Bystřice
ID
26
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
84 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jitka Mayerová

Jitka Mayerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Nové Bystřici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu