Pronájem rodinného domu, Průhonice, Chrpová, 200 m2 (ID: 3636049)

Chrpová, Průhonice

55 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus provize RK 55000Kč+DPH)

Prémioví partneři v Průhonicích

Informace k domu

Good Storey Homes Vám exkluzivně zprostředkuje pronájem rodinného domu v klidné, vilové rezidenční čtvrti Průhonic. Dům s obytnou plochou 200 m² má momentální dispozici 5+1 a je podsklepený. V suterénu domu je kromě technických a úložných místností také domácí posilovna s posilovacími stroji, pingpongovým stolem a saunou s ochlazovacím bazénkem a přidruženou sprchou a toaletou. Součástí udržované zahrady o výměře 500 m² jsou garáž pro dvě auta, pergola,dílna a bazén se slanou vodou. V domě je druhá bytová jednotka o velikosti 50 m², která je v současné době pronajata bezproblémové studentce.
Přízemí domu tvoří zádveří, prostorný obývací pokoj se stylovým trámovým stropem, kuchyňským koutem a výstupem na terasu s bazénem a zahradu, komora u kuchyně, místnost na domácí práce (tzv. žehlírna), toaleta a koupelna se sprchovým koutem. V patře jsou potom čtyři obdobně velké ložnice, dvě koupelny (jedna s masážní vanou) s toaletou a lodžie.
Vytápění domu a ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo.
Majitelé preferují dlouhodobý pronájem a požadují kauci dva měsíční nájmy, která bude složena při podpisu nájemní smlouvy.
Průhonice jsou velice oblíbené nejen svojí dobrou dopravní dostupností, ale i díky kvalitě rezidenčního bydlení. Do centra Prahy se dostanete MHD nebo přes pražský okruh, přičemž na okraji Prahy jste za cca 6 minut. Díky česko-britské základní škole a mezinárodním školkám je lokalita zajímavá i pro zahraniční zájemce.
V okolí této rezidence je relaxační zóna Průhonického parku a zámku, obchodní a zábavní centrum Čestlice s aquaparkem, Hoparena, supermarkety, sportoviště a cyklostezky (stezka podél Botiče je vysloveně pár kroků od domu).
Více informací Vám rádi poskytneme při prohlídce nemovitosti.

Parametry domu

Cena
55 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Plus provize RK 55000Kč+DPH
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Chrpová, Průhonice
ID
104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
500 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Marika Čampulková

Marika Čampulková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Průhonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu