Pronájem obchodního prostoru, Kolín, Havlíčkova, 40 m2 (ID: 3637031)

Havlíčkova, Kolín - Kolín IV

8 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Kolíně

Informace k nemovitosti

K pronájmu nabízíme zajímavé obchodní prostory o ploše 40 m2 na viditelném a strategickém místě u silnice poblíž kruhového objezdu v Kolíně. Tato provozovna bude velmi dobře viditelná projíždějícími auty, a na základě označení výlohy se o vás a vašem podnikání může dozvědět mnoho lidí. Adresa provozovny je Havlíčkova 346, Kolín. Parkovat se dá pohodlně za rohem domu v ulici Havířská.

Dům prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2006 a má novou fasádu. Prostor provozovny je rozdělen na dvě části. Spodní část se vstupem s prosklenou výlohou a horní část (1 m výše) se schůdky a ohraničením dřevěným zábradlím se sociálním zařízením a přístupem k vodě. Ve fotogalerii uvidíte půdorys s hlavními rozměry a scanem prostor. Vytápění je zabezpečeno prostřednictvím plynového kotle, který je umístěn v suterénu domu.

Nabízí se zde provozování obchodu, kanceláře nebo rozmanitých služeb. Majitelka obchodu, jakožto moc příjemná paní :), plánuje na místě v září 2025 provozování masáží.
Pokud bude vaše podnikání slučitelné s těmito relaxačními službami, pak se nebrání ve spoluprovozování těchto prostor od tohoto termínu. Pokud je vaším podnikatelským záměrem něco jiného, co nelze sloučit s masážemi, potom by byla doba provozování na 1 rok, nebo po individuální dohodě v příštím roce.

Měsíční nájemné 8.000,- Kč, zálohy na energie a služby cca 4.000,- Kč, rezervační poplatek ve výši jednoho měsíčního nájemného.

Kontaktujte mne prosím pro více informací, ráda vás vezmu na prohlídku...

Parametry nemovitosti

Cena
8 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Havlíčkova, Kolín - Kolín IV
ID
00369
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Sylvie Vrbická

Sylvie Vrbická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu