Prodej bytu 2+kk, Třeboň, Svobody, 48 m2 (ID: 3637058)

Svobody, Třeboň

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třeboni

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 2+kk s krytým parkovacím stáním v lázeňském městě Třeboň, ulice Svobody.
Byt je umístěn v bytovém domě z roku 2005, jedná se o komplex s bytovými a nebytovými jednotkami se dvorem, na který je vjezd přes bránu na dálkové ovládání. Bytový dům je umístěn pouze 300 m. od Lázní Aurora, takže většina bytů v domě je využívána ke krátkodobému nebo dlouhodobému pronájmu. Součástí ceny je kromě bytové jednotky také kryté parkovací stání (samostatně vedený pozemek), který je umístěn na okraji dvora.
Byt 2+kk o ploše 47,8 m2 je umístěn v podkroví budovy a nabízí vstupní chodbu, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a obývák s kuchyňským koutem. Byt je částečně vybaven.
Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem s napojením na radiátory, zaveden veřejný vodovod i kanalizace.
Možnost převzetí nájemní smlouvy s dlouhodobým a spolehlivým nájemcem.
V tomto vchodě jsou pouze 3 bytové jednotky a všechny jsou ve vlastnictví stejného majitele, momentálně všechny k prodeji - možnost koupě jednotlivých bytů nebo jako celku.
Lokalita je velmi oblíbena turisty i lázeňskými hosty. V okolí se nachází mnoho cyklostezek, rybníků a pískáren ke koupání.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Svobody, Třeboň
ID
2024111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
59 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Třeboni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu