Prodej rodinného domu, Přezletice, Školní, 142 m2 (ID: 3638210)

Školní, Přezletice

18 470 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 023 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Přezleticích

Informace k domu

Dovoluji si vám nabídnout ke koupi tento atraktivní, kompletně zařízený rodinný dům o podlahové ploše 141,46 m2 (včetně integrované garáže 19,83 m2), postaveném na krásně slunném, rovinatém, jižně orientovaném pozemku o celkové výměře 719 m2 (91 m2 zastavěná plocha + 628 m2 zahrada). Byl postaven v rámci developerského projektu Panská pole, konkrétně v ulici Školní 624 a jeho kolaudace proběhla v prosinci 2020.

Jedná se o dvoupodlažní zděný dům, který byl původně dispozičně koncipován jako 5+kk, ale majitelé si ho již při jeho stavbě nechali předělat na současnou dispozici 4+kk. Pokud ale bude mít kupující zájem o opětovné přebudování do stavu 5+kk, tak v rámci této kupní ceny majitelé vše zajistí. Pro lepší představu přikládám půdorysy 2.nadzemního podlaží oba, tak jak vypadal původní plán stavby ve verzi 5+kk a jaký je současný stav 4+kk.

Jak jsem již zmínil na začátku a považuji to za ohromný bonus, tak dům se prodává kompletně zařízený, takže součástí kupní ceny jsou v případě zájmu i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je například televize LG OLED 164 cm, sedací souprava NATUZZI, jídelní stůl se židlemi, pračka se sušičkou, venkovní nábytek atd....!!!

Co se týká zařízení a vybavení domu, tak bych rád zmínil tyto hlavní body:

- Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel BAXI s integrovaným zásobníkem vody, podlaha je třívrstvá dřevěná EKOWOOD, okna jsou dřevěná s izolačními trojskly s instalovanými vnitřními žaluziemi a v horním patře i s venkovními roletami.

- Prostorná šatna v rámci ložnice, dále 2 velkorysé vestavěné skříně v horní chodbě a vstupní hale, no a samozřejmostí je kompletně zařízená kuchyňská linka vestavěnými spotřebiči.

- V dětském pokoji a chodbě ve 2.NP je instalovaná klimatizace BOSCH.

- Venkovní bazén 6 x 3 m s nízkým zastřešením, který je připojený na invertorové tepelné čerpadlo RAPID INVERTER RIC20 8,5 kW s chlazením, zajišťující bez problému ohřev vody pro vaše koupání téměř po celý rok.

- Velkorysá hliníková pergola SUNTECH o rozměru 8 x 4 m se zatahovací střechou, která disponuje i boční zatahovací stínící technikou, tzv. zipscreeny.

- Zabezpečovací systém instalovaný firmou ALKOM Security.

- U přední části domu je postaven praktický, prostorný zahradní dům s krytým parkovacím stáním pro druhé auto. Každopádně v rámci nadstandardní příjezdové cesty, můžete v případě návštěv zaparkovat až dalších 5 aut.

- A hlavně krásná zahrada se spoustou zeleně, kde můžete relaxovat a užívat si klid a pohodu při grilování, koupání nebo opékání špekáčků

Jako dalším benefitem tohoto domu považuji nově postavenou školu na konci této ulice, takže ráno trvá dětem cesta pěší chůzí pouhých 5 minut a dále to, že Přezletice jsou v bezprostřední blízkosti Prahy, takže kompletní kompletní občanskou vybavenost můžete využívat v přilehlé Vinoři, Kbelích nebo Čakovicích.

Ohledně domluvení termínu osobní prohlídky mě můžete kontaktovat kdykoliv.

Parametry domu

Cena
18 470 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Školní, Přezletice
ID
7403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
142 m2
Plocha nemovitosti
719 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Vesecký

Jan Vesecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přezleticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu