Prodej rodinného domu, Vysoká Pec, 90 m2

Vysoká Pec

5 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 207 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vysoké Peci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Milovníci hor a klidu, exkluzivně vám nabízíme ke koupi dům o dispozicích 4+1 v Krušných horách, v obci Pyšná.

Ze zpevněné komunikace se dostanete na vlastní pozemek skrze bránu s elektrickým pohonem, po levé straně máte uzavřené uložiště na zásobu uhlí, jímku a dále pergolu. Prostornost pozemku vám umožňuje zaparkovat více jak 2 automobily. Samotný dům se nachází po pravé straně.

Před 2 lety došlo k rekonstrukci střechy. Dům je zateplen, v patře jsou plastová okna.

Obytný prostor je přístupný horním vchodem, kde máme zádveří, prostorou kuchyni s jídelnou a s podlahovým vytápěním, 2 pokoje, obývací pokoj, ložnici, sprchový kout a samostatné WC. V přízemí je garáž s elektrickými vraty, vstup do chodby, spodní koupelnu s vanou a WC, technické místnosti a sklepní prostory.

Jednou z hlavních výhod nemovitosti jsou prostorné, lehce kaskádovité pozemky se zahradou o celkové výměře 1036 m2 včetně zastavěné plochy, což ocení celé rodina a zvláště pak děti. Prodávající má od obce v pronájmu další pozemek o velikosti 963 m2, který si můžete zanechat. Celkově tak máte možnost užívat velkorysých 1 999 m2.

Obec Pyšná je díky svému umístění velmi klidná, horská vesnice s kvalitní dostupností po celý rok, jak do nedalekého Jirkova, tak také do Chomutova a Mostu. V blízkosti je Skiareál Pyšná a lesní procházkou se dostanete na Lesnou.

Dům je napojen na obecní vodovod, odpad je řešen jímkou o kapacitě 3,78 m3. Vytápění řeší buď elektrický kotel s objemným bojlerem, kotel na uhlí a v kuchyni také podlahové vytápění. Na střeše jsou solární panely, které vám pomohou s úsporou za elektřinu.

V katastru nemovitostí je dům evidován jako stavba pro rodinnou rekreaci, ovšem svých charakterem je spíše blíže klasickému rodinnému domu, protože nabízí vše, co ke spokojenému bydlení rodina potřebuje.

S financováním vám pomůže naše hypoteční specialistka. Doporučuji nasát skvělou atmosféru nemovitosti na osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
5 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Vysoká Pec
ID
0032-NP08730
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1036 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Karel Krupa

Karel Krupa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysoké Peci (okr. Chomutov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu