Prodej chaty, Andělská Hora, 26 m2 (ID: 3641046)

Andělská Hora

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi, jednáte přímo s developerem)

Prémioví partneři v Andělské Hoře

Informace k domu

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem exkluzivního apartmánu v srdci Jeseníků v developerském projektu Apartmány Andělská hora, který je právě ve výstavbě.
Apartmán o celkové ploše 36 m2 je ideálním místem pro ty, kdo touží po klidném a pohodlném horském útočišti.
Interiér apartmánu je prostorově využit do posledního místa a snaží se pozvolně přecházet v exteriér, z každého koutu objektu je přítomná okolní příroda.
Po vstupu do apartmánu vás přivítá moderní zádveří, odkud můžete pokračovat do prostorné obytné místnosti s kuchyní o rozloze 13 m2. Tato oblast je promyšleně navržena s ohledem na vaše pohodlí a vkus. Vedle ní najdete moderně pojetou koupelnu o rozloze 3,1 m2 s velkoformátovými obklady a na ní navazující ložnici o rozloze 6,3 m2, kde si budete moci odpočinout a nabrat nové síly.
To vše je doplněno nádhernou terasou o rozloze 11 m2, kde si budete moci užít čerstvý horský vzduch a panoramatický výhled na okolní krajinu. Pokud by Vám to přišlo málo, můžete využít zahradu o velikosti 260m2 k umístění privátní sauny či vířivky, která k apartmánu náleží!
Apartmán je součástí moderního modulárního komplexu na Andělské Hoře, což vám nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek a zábavu. Mimo jiné finskou saunu, ochlazovací biotop a kavárnu, které jsou součástí komplexu.
V okolí Andělské hory se nachází mnoho sportovních aktivit. Ve vzdálenosti cca 500m od resortu se nachází lyžařské středisko SKI ANNANBERG s možností lyžování ale také paraglidingu, skrz obec vede cyklotrasa, turistická červená stezka vedoucí kolem Anenského vrchu s Kostelem sv. Anny a dále také naučná stezka Anenský vrch kolem místního rybnika. Poblíž najdeme Karlovu Studánku, Praděd a další skvosty Jeseníků.
Je možnost využít apartmány jako výnosovou nemovitost, přibližný výnos takové investice je 8-12%. Plánujeme zřízení tzv.Smartboxů, kde by se nechávaly klíče a tak odpadá starost o častou osobní návštěvu majitele. Servis úklidu apartmánů je samozřejmostí a bude možné jej zorganizovat.
Nyní Vám nabízíme jedinečná příležitost stát se majitelem tohoto elegantního apartmánu v jednom z nejkrásnějších regionů České republiky. Užijte si horský životní styl a spojte se s námi pro více informací o této výjimečné nemovitosti na Andělské Hoře.
Pro více informací kontaktujte naše specialisty prodeje a navštivte webovou stránku projektu.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi, jednáte přímo s developerem
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Andělská Hora
ID
Apartman01
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
26 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
26 m2
Plocha nemovitosti
260 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Andělské Hoře (okr. Bruntál)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu