Prodej vily, Liberec, Baarova, 475 m2 (ID: 3641127)

Baarova, Liberec - Liberec I-Staré Město

21 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 080 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte jedinečný domov, který kombinuje luxus, eleganci a praktické využití v prestižní lokalitě?
Představím vám exkluzivní rodinnou vilu v centru Liberce, ale zároveň v klidné části.

Tato rodinná vila z roku 1905 je skvělým příkladem harmonického propojení historické architektury s moderním komfortem. Pečlivě zachované detaily a vkusné úpravy vytvářejí prostor, který dýchá atmosférou, jakou jinde nenajdete.

V přízemí vás přivítá prostorný byt 4+1 o velikosti 255 m2. Dominantou tohoto prostoru je původní dřevěné schodiště. Vstupní hala pokračuje do velkorysého obývacího pokoje s přístupem do zimní zahrady. Dále je zde stylová jídelna, plně vybavená kuchyně, praktická spíž a toaleta. V horním patře najdete knihovnu, dva komfortní pokoje, balkon, koupelnu a další samostatnou toaletu.

Podkroví skrývá další obytný prostor – útulný byt 2+kk o rozloze 90 m2, který je ideální pro vícegenerační bydlení nebo jako prémiové ubytování pro hosty.

Vila je kompletně podsklepena, s rozlehlým sklepem o ploše 136 m2, který lze využít jako dílnu, sklad, garáž nebo dokonce wellness s vlastní saunou. Pro váš pohodlný život zde nechybí ani tři venkovní parkovací místa a prostorná garáž vhodná i pro větší vozidla.

Okouzlující zahrada, plná vzrostlých stromů a pečlivě udržovaná, nabízí nejen soukromí, ale i ideální prostor pro odpočinek. Relaxujte u vyhřívaného bazénu, vychutnejte si kávu na terase nebo si založte vlastní zeleninový záhonek – vše je možné.

Tato výjimečná nemovitost se nachází v klidné jednosměrné ulici Baarova, jen pár kroků od libereckých ikon, jako je přehrada, Technická univerzita nebo zoo. Blízkost škol, školek a veškeré občanské vybavenosti vám zajistí maximální pohodlí a snadný přístup ke všem potřebám vaší rodiny.

Tento dům není jen místem k bydlení – je to prestižní adresa, která podtrhne váš životní styl nebo úspěch vaší firmy. Neváhejte mě kontaktovat a budu se těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
21 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Baarova, Liberec - Liberec I-Staré Město
ID
06498
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
475 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
870 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Bc. Nela Soldát

Bc. Nela Soldát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu