Pronájem bytu 4+kk, Praha - Vinohrady, Šumavská, 140 m2

Šumavská, Praha 2 - Vinohrady

80 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ Poplatky 3 000 Kč + převod energií)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme ihned k dlouhodobému pronájmu luxusní mezonetový byt po kompletní rekonstrukci v jedné z nejvyhledávanějších lokalit v Praze, v srdci Vinohrad, poblíž náměstí Míru. Byt se nachází v nejvyšším patře domu s výtahem a poskytuje jedinečnou kombinaci moderního designu a vysoké kvality provedení.
Byt je vybaven klimatizací ve všech ložnicích, masivními dřevěnými podlahami a dostatkem úložných prostor. V dolním patře se nachází velkorysý obývací pokoj s luxusním kuchyňským koutem a nechybí zde ani velice příjemný interiérový krb. Celá místnost je díky velkým oknům světlá a působí vzdušně.
Dále v dolním patře naleznete dvě ložnice s vestavěnými skříněmi a větší koupelnu s vanou i sprchovým koutem. Úložné prostory jsou zajištěny vestavěnými skříněmi ve všech místností, včetně vstupní chodby a otevřené šatny/komory na mezipatře bytu.
V horním patře je třetí obytná místnost, využitelná jako pokoj pro hosty či pracovnu, která disponuje přístupem na prostornou terasu orientovanou do klidného vnitrobloku. Tento pokoj je rovněž vybaven en suite koupelnou se sprchovým koutem. Byt nabízí vysoký standard bydlení v srdci Prahy.
Vyhledávaná lokalita Vinohrad v sobě pojí fantastickou občanskou vybavenost (obchody, restaurace, kavárny, kulturní události na náměstí Míru), s velkým množstvím volnočasových aktivit (park Riegrovy sady / Grébovka) s výbornou dopravní dostupností (metro A - náměstí Míru, tramvajové zastávky Jana Masaryka / Šumavská).
Pro více informací mne kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
80 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ Poplatky 3 000 Kč + převod energií
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Šumavská, Praha 2 - Vinohrady
ID
138375
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ENGEL & VÖLKERS

ENGEL & VÖLKERS

Janáčkovo nábřeží 1101/23, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Tomáš Chovanec

Mgr. Tomáš Chovanec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu