Pronájem bytu 3+kk, Přerov - Přerov I-Město, Optiky, 73 m2

Optiky, Přerov I-Město

14 490 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Přerově

Informace k bytu

Podnájem bytu 3+kk 73 m²

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k podnájmu bytovou jednotku o dispozici 3+kk a ploše 73 m².
Byt se nachází v 1. NP ve velmi žádané lokalitě blízko centra Přerova. K bytu náleží sklep, který pomůže k většímu úložnému prostoru, přestože byt je sám o sobě velice prostorný.

Byt je celkově nadstandardně vybavený viz foto. V koupelně se nachází skříňka pod umyvadlem, sprchový kout a pračka. V kuchyni najdete prakticky vše, co potřebujete. Konkrétně je to trouba, indukce, digestoř, lednice nebo myčka. V bytě je spousta úložného prostoru v podobě skříní.

Byt se podnajímá za 14 490 Kč + cca 3300 Kč služby + elektřina, která se přepisuje na podnájemce (výše záloh záleží i na počtu osob v domácnosti).
Před nastěhováním se hradí provize RK 21 000 Kč a vratná kauce 36 000 Kč (platbu lze v případě zájmu rozdělit).

Pokud mě budete kontaktovat skrze email, napište mi prosím pár slov o sobě - čím se zabýváte, zda-li máte domácího mazlíčka, v kolika lidech byste chtěli na bytě bydlet, kdy byste se mohli stěhovat a třeba i to, jaký máte den.
Před uzavřením smluvního vztahu kontrolujeme registry přes ceecr. cz.

Těším se na setkání, Adam.

O tento byt a budoucí podnájemníky se stará BytNej. cz - služba, která vyřeší všechny Vaše technické i administrativní požadavky, pojistí Vaši domácnost, obstará kvalitní internet a pomůže na cestě k vlastnímu bydlení.

Parametry bytu

Cena
14 490 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Optiky, Přerov I-Město
ID
0203
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
73 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

bytnej.cz

Wolkerova 1210/27, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 64 lidí

Prodejce

Ing. Adam Kabát

Ing. Adam Kabát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Přerově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu